懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:oh_mypanda 的帖子

你下次產檢係幾時呀

洋房

引用:Quote:原帖由 oh_mypanda 於 14-10-31 發表

原帖由 新手mame 於 14-10-31 發表
me too 有冇六月媽咪group?哈哈
未呀。。点入嫁
我係哩度都係新手

別墅

回覆:有冇 15年6月既媽媽?

10/6

別墅

Hihi我想問你地有無開whatsapp gp吖

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

大家好,facebook 6月媽媽會已經開左,但因為好多媽媽都唔想咁早比人知道有左bb ,所以我暫時將個set 左私密,即係就算你地加入個group .你fb 朋友都唔會知道的,但相對地,你地亦都唔會可以o係fb度search 到呢個group ,唯一一個方法就係,要先加我為好友,然後我去add 你地入媽媽group ,如果有興趣加入fb 媽媽group 嘅媽媽,你地可以用我呢度個login name 搵就搵到架啦 ! (天水圍o個個呀 )

大宅

引用:Quote:原帖由 新手mame 於 14-10-31 發表me

原帖由 oh_mypanda 於 14-10-31 發表
未呀。。点入嫁
我係哩度都係新手
不如我開個六月份媽媽whatsapp group丫?定大家想wechat? 可否pm電話同名比我我再加你地好冇?
我想問點解我9週,有啲人話胸脹大左好多我未有㗎>.<係咪我唔正常?快啲留資料比我各位媽媽一齊並肩作戰>.<

大宅

第2胎, 6月中

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

版主示:王國設有月份媽媽會及群組,準媽媽可到有關版塊交流。現關閉本文,多謝合作!

http://www.baby-kingdom.com/mother.php

雖然我在線,但可能行開左

首頁

尾頁

跳至