自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

我同老公試過同02説話

大宅

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:我同老公試過同02説話

原帖由 WongWong 於 15-12-10 發表
我同老公試過同02説話
下!係點架?講左咩啊?

男爵府

回覆:悶悶地, 不如講下遇過的奇怪事

大宅

引用:Quote:原帖由+Aeiing+於+15-12-09+發表嘩!!

原帖由 Rubik 於 15-12-09 發表
又好彩之後又真係冇乜事,不過我好快唔記得咗,可能自己都偏向係發神經聽錯,冇形住形住,但當時真係成個人 ...
我試過起屋企用headphone 聽舊歌 無啦啦有第二把男人聲跟住唱

Jas.mm    發表於 15-12-13 19:43
Ho_BB    發表於 15-12-11 13:05
miu~miu    發表於 15-12-11 12:51

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

大宅

有一日晚上老公在房突然大叫,叫我入房,因為我當時好忙心諗,覺得佢好煩。入到去就問佢嘜事.佢好緊張話叫我聽下.咁我咪聽下囉,我問聴嘜嘢呀我咩都聽唔到喎你係咪講緊車聲呀!跟著老公就好像自言自語咁問,点解我老婆聽唔到.剩係我聽到呀!當時我開始覺得有d怪怪地就問佢嘜事呀你?佢就繼續自言自語話比埋我老婆聽到你地講嘅嘢呀,我有d驚呀。我就聽到有一把男和一把女聲。佢地話叫我地唔好驚我地只係想同你地倾下計,唔知点解當時個心好煩好多野要做咁,好唔想聽,咁我老公問佢地响邊到來,佢地話在我地樓上住。咁我就問佢點解唔去投胎呀!佢地無答我,我又問知唔知聽日嘅六合彩開嘜,佢竟然話我貪心,我話你地唔係嘜都知嘜都得嘅咩.佢話佢地唔知.又話:不如講番我地d事呀(之後佢講咗句令我有点驚驚地嘅說話) 代續。。。。。

侯爵府

引用:Quote:原帖由 Minnacat 於 15-12-08 發表好

原帖由 ipodbaby_123 於 15-12-10 發表
你好勇呀
其實果下唔知驚架,都唔知點解會去推開度門,推開度門,先越諗越驚,第一時間走番公司執野走人,果陣時走廊仲要冇燈,事後越諗越驚。

大宅

引用:有一日晚上老公在房突然大叫,叫我入房,因

原帖由 WongWong 於 15-12-11 發表
有一日晚上老公在房突然大叫,叫我入房,因為我當時好忙心諗,覺得佢好煩。入到去就問佢嘜事.佢好緊張話叫 ...
好恐怖.... 跟住呢?

大宅

子爵府

畀面勳章

有一日晚上老公在房突然大叫,叫我入房,因為我當時好忙心諗,覺得佢好煩。入到去就問佢嘜事.佢好緊張話叫 ...
又驚又要等

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:細個同幾個表兄妹跟屋企人入西貢啲村探親細

原帖由 luisiulam 於 15-12-08 發表
細個同幾個表兄妹跟屋企人入西貢啲村探親
細路仔玩到悶
去左後面個足球場踢波

大宅

瑪瑙宮

好媽媽勳章

伯爵府

1.我同老公加隻貓一齊住,嗰陣陀九個月肚,成屋生物係房關哂燈準備訓,點知聽到廳有爪梳化既聲,啲聲似貓爪梳化既聲,但隻貓就係我隔離,老公都聽到,叫我早啲訓,點知第二朝就穿水生啦,好似bb提我聽日會出世咁
2.媽係我廿歲嗰陣送左隻玉鐲比我,好靚,所以一直帶住冇除到,但早年要照顧bb,成日驚隻玉鐲會(銀)到bb,所以就除左,當晚即刻係房聽到個男人講野,又唱歌,但完全聽唔到佢唱乜up乜,太驚,所以what\'s app比媽咪,佢叫我帶番隻玉鐲,點知帶番真係冇哂聲,一次可能係咁岩,但我除過兩次,都係聽到把男人聲,自此唔敢再除隻玉鐲。
3.老公開親夜班,大b實會半夜喊醒,仲要一路喊一路尖叫嗰隻,但老公係屋企既夜晚,大b就一覺訓天光,萬試萬寧

侯爵府

大宅

好媽媽勳章

子爵府

WongWong 發表於 15-12-11 00:19

好神奇居然可以同飄飄對話。之後佢地講左咩?話時話2公婆死左都可以一齊,我覺得都幾幸福

子爵府

sumsum_so 發表於 15-12-11 00:47
1.我同老公加隻貓一齊住,嗰陣陀九個月肚,成屋生物係房關哂燈準備訓,點知聽到廳有爪梳化既聲,啲聲似貓爪 ...

好恐怖呀!你家有隻男飄長住有冇搵師傅呀?

水晶宮

畀面勳章

細個我屋企同大伯父一家同住一個屋苑,隔離座!大伯父一家係基督徒,小二果年,大伯父屋企一到夜晚,廚房水喉自動開,廚具從檯面、櫃中跌落地,嚇到伯父一家成晚拎住聖經,唔敢出房門第二朝才收拾殘局!伯娘講俾我媽知,我媽係唔信鬼神之人,我媽居然提出話帶埋我去伯父屋企瞓客廳因為我毛髮又粗又黑咁話我媽同我去瞓果晚,平安無事到天光!我媽話伯父一家神經衰弱,疑神疑鬼點知再跟住果晚鬧得更誇張,連廁所都開水喉到天光伯父揾教會神職人士驅魔,但無效,後尾揾管理處D人問,原來起樓果陣,有工人從伯父樓上意外跌下,當時人無事,因為係四、五樓跌落伯父住的三樓,過咗一日才入醫院,救唔返!

子爵府

如果係真點解要賣關子?咁重要點解唔直接講,要好似寫小說要引人追?何解呢?

首頁
45678...10

尾頁

跳至