美容扮靚

跳至

首頁
45678...14

尾頁

別墅

915sooky 發表於 12-3-28 17:52
我係yahoo睇到另外一個seller佢都有cutey up,但佢仲有另一隻,好多人買咗都OK既,咁我就同佢通過電話,佢話可 ...

我買左呢部MINI RF,用後無咩分別,同埋唔熱咁,感覺上好似無咩料到,我估CUTEY UP應該勁D.........豈碼MADE IN KOREA先...

男爵府

引用:我係yahoo睇到另外一個seller佢都有cutey+u

原帖由 915sooky 於 12-03-28 發表
我係yahoo睇到另外一個seller佢都有cutey up,但佢仲有另一隻,好多人買咗都OK既,咁我就同佢通過電話,佢話可 ...
大家睇下佢個網址,我好心痛,請大家去這網址找cutey up部機,睇完我就知比人搵笨7,仲要4380大元。我初初買完都覺奇怪,完全冇說明書正本,但有本影印本,問賣家佢話韓國冇再出說明書,但都買咗,可以點。仲有我部機係綠色,原來冇出綠色。

915sooky  請問你係同gloriafu_99 ($4380)買or www_wisdombeauty_com ($4100)買?  發表於 12-3-29 14:33

男爵府

引用:我係yahoo睇到另外一個seller佢都有cutey+u

版主示:請勿顯示拍賣網link

男爵府

版主示:請勿顯示拍賣網link

複式洋房

回覆:Samforgetme 的帖子

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 915sooky 於 12-03-28 發表我

原帖由 Samforgetme 於 12-03-28 發表
大家睇下佢個網址,我好心痛,請大家去這網址找cutey up部機,睇完我就知比人搵笨7,仲要4380大元。我初初 ...
你同wisdombeauty買?影張相上來看看!

我見佢全正評,意見全都好好wor! 每個買家都話有效果,你幾月買?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+Samforgetme+於+12-03-28+發

大宅

冇出綠色??但另外有SELLER 都係SELL 綠色呢.....

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 回覆:leanna~的帖子

我都想幇襯佢,佢比gloria平少少,又可試機,我估冇假野卦!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我都想幇襯佢,gloria cannot 試機

915sooky  我都想去試機,但屯門咁遠...  發表於 12-3-29 14:34

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

仲有每個買家都話好用Wor

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

you paid $4380? then you bought from someone else

禁止訪問

引用:仲有每個買家都話好用Wor +

子爵府

charmmykk 發表於 12-3-27 21:25
回覆 Tabima 的帖子

咁你生完之後幾耐先用呢個POSE 呀?? 我睇完EBAY又係平D 喎......~~~部機會唔會好熱咁 ...
咁你生完之後幾耐先用呢個POSE 呀??---------------生完2年幾先做, 因2歲才戒奶
我睇完EBAY又係平D 喎......~~~部機會唔會好熱咁架?------------係好暖, 一定不可停止不郁, 否則會有灼熱感覺
同埋D 手手腳腳肚位D吋數有冇減到呀??定係FIRM 左咁?------------我無measure, 只做過2次手臂, 有d firm, 主力係肚, 重災區

我個肚好鬆....就算去美容院做機..係好左少少, 但都仲係鬆, 手手腳腳冇紋但都係好鬆...而且都貴
所以而家睇下有冇D 機自己LOOK, 平D又SAVE TIME.... 我自己都預左家用既係冇美容院咁好, 但叫做平D, 最多自己勤力D....-------------------一樣, 自己做慳d咁, 你生完幾耐? 如果手腳鬆, 可能做d運動就得, 我以前手腳鬆, 但比小小時間, 專攻鬆弛位置的運動, 其實好快結實番, eg 大腿內外側, 手臂. 最難攪是肚, back
(曾經失去, 更感恩現有的快樂)Timothy 係天父照顧沒有哭聲的細哥哥

大宅

我都係幫gloria買部cutey up,我覺得有效喎!上個月中我和幾個朋友食完飯,其中一個就call我問我攪過d咩來,佢話覺得我面部提升左。咁我咪介紹佢同另一個朋友買部機囉!so far佢地覺得部機真係有效喎!

男爵府

回覆:vet 的帖子

我咪就係這間老實,我不是幫櫬這間,睇完這間就覺我間奇怪,早知幫這間買。

大宅

回覆:想買部射頻機自家做, 有無好介紹?

上一胎生完塊面有少少鬆,諗住買部機今胎生完修面修身,都睇緊tripollar & cuteyup & 日本一部ems超聲波機,上fitboxx cwb睇,問個女sales嘢都問非所答,又態度差,淨係一輪嘴sale部tripollar,之後上網自己research 資料,comment真是好壞參半,其實係買的話我會係美國訂,stop pose kit set再另外訂一枝stop gel pose gel連運費都係6500,香港一部pose 都5000......諗左好耐,決定買左部cuteyup 先,如果唔得先再買tripollar 試下,因為bk jm 好多用過話好,可信性甚高,tripollar就真係少用家comment,個blogger好似係做媒錦.......

i.rina  想買stop pose kit set --- 可否比條link我呀???

THX  發表於 12-3-29 13:55

男爵府

受到警告

回覆:leanna~ 的帖子

小姐!我都講咗可瘦臉啦,仲好瘦添。媽細紋平咗啦!不過我重點係我個人提升冇可能!你有冇睇清楚呀!我係講出我感受等其他媽咪自己諗買邊部,因我睇完有位媽咪用第二部都話好掂。我都比佢吸引咗!是非精!你鍾意點講有得你,想叫你一聲.€£街!講下部平論下姐。我回應最後一次我費事啋你..

男爵府

引用:Quote:原帖由+vet+於+12-03-28+發表仲有每

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

Tabima 發表於 12-3-29 02:16
咁你生完之後幾耐先用呢個POSE 呀??---------------生完2年幾先做, 因2歲才戒奶
我睇完EBAY又係平D 喎.... ...

我生完一年了, 都有做GYM 的, 美容院都做過幾次, 但點都FIRM 唔返以前咁, 磅數去返以前, 其實吋數都去返以前咁, 但係D 肉鬆, 就算吋數一樣都會睇上去肥D呢....都唔知係咪成世都係咁.......
個肚真係重災區.....我只可以KEEP 到冇肚腩, 吋數都KEEP 返, 但鬆又有紋, 真係唔想睇~~~~~~

如果有D FIRM.....我都心郁郁........
又見你同埋其他人話做臉都FIRM 同埋SKIN 好左.....好似買一部抵D......

首頁
45678...14

尾頁

跳至