興趣嗜好

跳至

首頁
12345...62

尾頁

禁止訪問

大宅

Superman-GF 發表於 16-5-25 11:20
如果你有注意做時膝蓋不過腳趾,你應該無傷到膝。自己留意住。

磅數無變,恭喜你!你的脂肪已經變緊肌肉了 ...
好彩你Online緊~~~
傷到膝會係咩感覺架?

由始至終一磅都冇輕過, 一開波就變肌肉, 好冇真實感..... 不斷同自己講信塊鏡, 但又心思思上磅, 真係自己搵自己黎攪

睇左你張相, 強化左我嘅意志力, 如果唔係我一定冇而家咁堅持

禁止訪問

引用:Quote:Superman-GF+發表於+14-8-23+19:20+

大宅

Superman-GF 發表於 14-8-23 19:20
的JM們,我報告一下

我做了六個月,每日二十分鐘。最近兩個月懶了一點,只隔日做。
我跳左3禮拜, 2個禮拜level 1, 每6日休息一日, 開始左跳level 2 4日, 中間休息左一日, 但開始發現做原地跑個陣, 膝頭對上左右兩邊好酸痛, 落樓梯都會有酸痛感覺. 今日第6日, 去左急步行同小跑, 急步行冇痛, 小跑一開始有D酸痛, 但之後再跑就冇痛. 當然而家坐低返工又開始酸痛. 咁樣其實係我整傷左定係muscle pain?我有留意做深蹲個陣膝頭唔可以過腳趾. 我可以做咩動作去令到我膝頭上舊肉冇咁痛?
仲有呢....... 我係跳左3個禮拜, 一磅都冇輕過, 仲重左 (無奈中)..... 但見到個shape係firm左, 老公都話我D肉係實左....... 只係1磅都冇輕過係正常嗎? 我係冇戒食, 只係減少左食甜野同零食, 好似都幫唔到我D咩咁

感謝解答!!!

大宅

留條腳毛先, 咁多板要慢慢追

大宅

回覆:減肥帖跟Jillian Michaels(相

我試左頭一星期3次 跟到9成 但周身酸軟 可以做密d未呀

產後3個月 要減成十幾kg 個肚好大 應該做day 30.shred 定6 packs 6wk 先呀

大宅

畀面勳章

上Youtube揾 Jillian Michaels 30 Day Shred Level 1, 2. Level 3 要Youku先有.

伯爵府

引用:昨天開始跳返30 DAYS LEVEL 1試水温, 目標

原帖由 sanfeimsn 於 15-12-30 發表
昨天開始跳返30 DAYS LEVEL 1試水温, 目標係唔洗再縮肚腩, 自然放鬆時係唔會肚腩大過胸, 30/12今早磅132磅. ...
請問有冇全套運動可以download跟住黎做

伯爵府

引用:啱啱的起心肝,迫自己做左一次,好辛苦,頭

原帖由 Chowying 於 16-02-16 發表
啱啱的起心肝,迫自己做左一次,好辛苦,頭暈眼花
我都係,做到頭暈眼花咁。呢幾個月懶晒,好耐冇做,快快的起心肝做返先1

複式洋房

好厲害!!!好有恆心先得~~

男爵府

回覆:減肥帖跟Jillian Michaels(相#113)

請問有冇淘寶link呀?
Thx

大宅

畀面勳章

回覆:減肥帖跟Jillian Michaels(相#113)

跳左1個半月既成果!多謝樓主呢個post!樓主你仲有冇keep呀?大家加油呀!

伯爵府

我都有做banish fat boost metabolism, 都係做唔哂, 不過幾好, TRAIN到心跳同肌肉

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

啱啱的起心肝,迫自己做左一次,好辛苦,頭暈眼花

總有離別的時候

大宅

昨天開始跳返30 DAYS LEVEL 1試水温, 目標係唔洗再縮肚腩, 自然放鬆時係唔會肚腩大過胸, 30/12今早磅132磅. 有無JM減緊? 希望大家互相支持免勵下.

講下背景先, 160CM高, 做女時一路104, 結左婚後肥到130磅, 跳鄭多燕控制飲食三個月減到115磅, 之後有左生埋坐完月, 肥到去140磅, 又開始減, 跳鄭多燕一個月之後轉JM 30DAYS兩個月控制飲食減返去130磅就停左無減, 最近又被人讓坐比我坐, 好監尬, 又的起心肝減返, 最主要減肥係為左唔好肚腩大過胸, 所以之後減到差唔多, 會做返多些針對腹部既收縮運動, 因為現在完全控制唔到腹部肌肉發力, 脂肪太厚, 肌肉太少.

伯爵府

EDIDI 發表於 14-8-24 00:14
最鐘意跟 JILLIAN MICHAELS做BANISH FAT 同 NO MORE TROBLE ZONE! 一流!

我都係跳里兩個, 一星期兩次, 另一次出去step, 減唔到肥, 不過個形好咗, 我太愛食碳水化合物啦...

伯爵府

Hi我新加入,我最近都跳jm。次數唔多,1星期1-2次,我最多只頂到35分鐘,做唔晒全部,做到頭暈眼花咁

我做banish fat boost metabolism,同埋6weeks 6pack abs

大宅

我暫時做佐一星期

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 goddamnit 於 14-08-28 發表

原帖由 kawaiiliu 於 15-10-08 發表
我跳左兩個幾月bfbm,同no more都冇輕過,係咪心跳率比較高15x或以上,所以今日跳番level1兩part心跳率就好D ...
運動同減肥冇乜關係,有冇忌口 ?

成日亂UP 28 ..
不過, 減肥真係唔會,亦唔需要捱餓 .反而要考慮你食唔食得落應該食既野.

食物營養資料 : 美國 / 澳洲 / 香港 / 台灣

首頁
12345...62

尾頁

跳至