家事百科

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

碧蓮真係咁唔掂?我用過覺得都ok喎。
我兩三年前聽我公司老闆娘講話碧蓮好用,於是買左支噴裝(加強版)黎噴我件棉衫上面既陳年舊漬(唔記得係果汁定餸漬),跟足佢指示做,用水一沖,d漬起左9成,剩返果1成要專登睇先睇得出。

大宅

Hi helenjoe,

What the name "oxxxMxx" exactly?
Where can i buy it?

原文章由 helenjoe 於 07-7-19 10:16 發表
amxxx我現在也有用, 都幾work.

最近, 我買了一支叫PoxxxMxx 衣物除漬精, $28/水, 400ml, 同樣一樣咁掂.

別墅

我試過用碧蓮真係冇咩用....
記得上一次...我老公買左個袋俾我...
唔小心俾支原子筆流墨整到個袋有幾撻漬...
記得廣告賣得咁行....就買黎試下...
但都洗唔甩....唉...諗起好傷心....
個袋就咁放埋左一邊....(連同個支碧蓮)...

民房

Hi zitalin,

請問有冇得去門市買?thanks!

原文章由 zitalin 於 08-2-12 22:40 發表
我係 member 可以幫你買, 如果你 walk-in 買都得, 不過冇折.
http://www.amway.com.hk/amwayNew/html/chi/product/cata_02.asp?cate_id=1010&prd_id=799

子爵府

牛年勳章

原文章由 zitalin 於 07-7-4 20:19 發表
哂$$, 結局我轉咗用 Amway Prewash, 唔駛再用其他, 連原子筆同血漬都 ok.

我都買左支amway,但係啲飯汁既漬都係甩唔晒,甩淨啲黃色印,阿仔套校服係白色,所以少少印都覺眼,我已經用過好多種野黎洗,真係冇晒辦法,好想搵到支係連果少少印都洗得甩就好喇!!

[ 本文章最後由 Tomkate 於 08-10-27 22:10 編輯 ]
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

用左=無用

首頁

尾頁

跳至