自由講場

跳至

首頁
12345...92

尾頁

大宅

畀面勳章

NDS - 動物之森討論區 ^^

FC

﹝星星/音符/心﹞=符號

bk name:魚生
FC:3780-6579-5986
Name: arie
Town:fishsea
MSN:[email protected]

bk name:sheeta
FC:2621-0202-8219
Name:Jenny
Town:Funnylan
msn:
[email protected]

bk name:彤b^^
FC:4296-0575-4850
Name:Tung﹝心﹞
Town:My﹝音符﹞
msn:

bk name:阿切
FC:1804-9763-6319
Name:Marie
Town:HongKong
msn:

bk name:mander888
fc:4210-1627-7587
name:心MANDER心
town:音符LMNO音符
msn:

bk name:mayymlam
FC:1976-7419-6804
Name:May
Town:2901
msn:

FC:3651-8046-5454
Name:﹝音符﹞Lily﹝音符﹞
Town:﹝星﹞BANANA﹝星﹞
msn:

bk name:adaho123456
FC:0215-8021-1966
Name:ada kan
Town:vic town
msn:

bk name:racar
fc:2535 1060 2612
Name:racar
Town:silly
msn:[email protected]

bk name:雲師太
fc: 4338-9523-4501
Name: Vivian
Town: Cha Cha

bk name:bbchiumon
fc:3222-2851-0425
name: (心)Willy(心)
town: Funland

bk name:臭豬bma
fc: 1418-4331-3802
nam: yan(心)
town: yoho

bk name:vizzi
fc:1246-6113-9863
Name:ling
Town:﹝心心心﹞

bk name:haileymama
fc:4424-9125-4936
Name: (心)MABO(心)
Town: (音)TOKIO(音)

bk name: wingnn
FC:
Name:
Town:
msn:

[ 本文章最後由 wingnn 於 07-9-3 03:03 編輯 ]

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

Re: 有無媽咪玩緊<動物之森>??

我玩緊呀..仲日玩夜玩..

子爵府

好好玩呀

我成日都捉唔到啲好小有的昆蟲
唔知亞女幾時先會叮一聲

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都玩緊.....我而家買左$500,000屋

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

什麼係router呀,?????

我有次同我妹玩她去左我度....而家有隻猫猫bb lost左媽媽唔知點帶返猫猫去......

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

點樣同他們影相????

彤b^^ 寫道:
有玩呀,
好好玩,
而家去到70幾萬個間屋,開始緊90幾萬,
仲好努力咁儲緊動物相相,
而家好似有7-8張喇

但我通常只可以晚上玩,
所以我將佢早晚倒轉

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我已經還晒D $$$$了,,
而家成日同D朋友玩WIFI..超正..D蘿蔔價每星期總有1個人係高既..之後我地成班入去佢個城賣蘿蔔..平均都有 $500/個..我地入親都3000個..
動物D相係要你同佢FRIEND咗之後..佢會比你架..要係咁同佢傾計,寄信比佢,探佢等...

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

隻貓BB同貓媽咪都會講唔見咗對方係邊個城..咁你就要同人DS TO DS 或者 WIFI 帶貓BB搵貓媽相應..之後帶貓BB去搵返貓媽果個人會有返份GIFT..不過個GAME好搞笑..如果我同A朋友玩過..之後去B朋友度..竟然會帶咗A朋友既FRIEND LIST 去咗B朋友果度..但佢兩個係唔識亦無入過大家個城..:lol: :lol:

adaleung0716 寫道:
什麼係router呀,?????

我有次同我妹玩她去左我度....而家有隻猫猫bb lost左媽媽唔知點帶返猫猫去......

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

係呀係呀, 佢地有時專呃人錢架, 叫你買, 你買左之后, 又話啲野係拾番來呀, 咩第時有唔要既野揾你買呀咁囉.

不過我sunday 時買左red turnip, 種唔出呀, 又要等下星期先有得買.

你地啲家具多唔多呀?
唔知亞女幾時先會叮一聲

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁
12345...92

尾頁

跳至