自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

1.訂了床之後,sale買
床肉,她說可以係出面睇完咩牌子,同佢講一齊買同送貨,頂,睇左又打電話問左佢,佢話店舖有,叫我落去睇,點知落到去,sale我其他貴牌子😠
2.說18-19號送貨,打去問又話有貨會早2日打比我,去到17號都無人打黎,打去問個陣,d態度超差😡😡😡
3 說貨已到,星期六送貨,會有師父打黎,@@又完全無電話,請哂假係度等佢黎,打去問又話已經唔關佢事,係倉同我聯絡😠😠😠
有無攪錯呀,咁我依家落哂訂,又無人打黎,打去店舖又話已唔關佢事,咁我可以點😭😭😭

marten  開名小心比人告  發表於 14-1-30 00:00
唔該  請問間鋪係邊㗎?  發表於 14-1-25 10:35

珍珠宮

畀面勳章

引用:1.訂了床之後,sale買+床肉,她說可以係出

原帖由 kikiwong0618 於 14-01-25 發表
床肉,她說可以係出面睇完咩牌子,同佢講一齊買同送貨,頂,睇左又打電話問左佢,佢 ...
消委會

見你一獲打你一獲

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:\'利達傢俬裝修公司\'千萬不要幫襯

今日24呀啦喎

禁止訪問

男爵府

回覆 kikiwong0618 的帖子

呢間係黑店中既黑店...好多年前我中過焦..:pppp:

禁止訪問

回覆:windy23yip 的帖子

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆:'利達傢俬裝修公司'千萬不要幫襯

好不負責任過年前有冇都唔知喎

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 kikiwong0618 於 14-01-25 發表
床肉,她說可以係出面睇完咩牌子,同佢講一齊買同送貨,頂,睇左又打電話問左佢,佢 ...
呢間野係超差架,係觀塘開源分店訂六呎衣櫃時個所謂設計師阿嬋畫錯圖,送左個櫃比我係櫃桶冇兩邊側板同後板,即係拉出櫃桶時得前面的檔板,左右後面都冇板的,結果要同佢理論搞到我得半邊衣櫃過左大半年,另半邊櫃師傅上黎三次度呎重做(其中一次係因為唔見左度呎資料,一次又係畫錯圖比工廠),半邊櫃送左四次貨(仲未計話送貨結果放左我兩次飛機),因又做錯左三次送到貨上黎完全砌唔到,最後要搞足近九個月先到櫃,仲要完全不是我最開頭想要的設計,依家做的櫃根本有四分一係廢的放唔到衫的,手工又差。本來諗住間房用黎做雜物房,求其平平地訂個櫃就算,點知會咁受氣連衣櫃的櫃桶都唔識畫唔識做,我仲要果時大肚,依家諗起都嬲到震。

果個阿嬋態度又差,自己畫錯圖又屈係個客簽左名確認所以係客錯唔係佢錯,但大佬我地外行點知佢畫錯圖,影左實惠的衣櫃櫃桶的相比佢跟,都可以畫錯我點諗到,又點諗到話做櫃桶的位置會變左得塊拉板?想話要投訴佢,個電話又要唔通個阿嬋又其實一d都唔驚。如果唔係果時大肚又要開工好大壓力,我一定會搵消委會同擺上forum

男爵府

我都中左招。。買左張餐台連4張櫈,啲櫈全部都花哂。。叫佢換。。拖左成個月,尋日上左消委會,佢都再拖我4個星期先俾我換,激死

別墅

.

珍珠宮

回覆:\'利達傢俬裝修公司\'千萬不要幫襯

2年前本來我想係利達買全屋家俬但老公要定造,最後比錢果位話事〜好彩啫

大宅

是否太子某廣場地庫有分店?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢間野都好出名下喎﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

我都中過招!!送貨約實日期幾次都送唔到黎,最後送左黎但刮花我個地板!!拖足兩個月先揾人求其同我整返!想唱衰呢間野好耐喇

別墅

到左27號先送床黎,得2個師父,仲好似發哂脾氣咁同我裝床,又講粗口,d孔位仲要轉錯左😫😫
整整下又講電話,到我去完廁所出黎望住佢先收線,大佬呀,全世界等你裝好床,仲大把野執呀😡
最後完全唔想比tips, but 老公話比少少啦,咁我比多40蚊佢地,頂,嫌少叫我比多d,真係買咁多次傢私都無試過比tips都嫌少囉!痴線,已經玩左我成個星期,仲請埋假等,又唔送黎,比40蚊你,我已經超不爽了,仲嫌少😠😠

別墅

回覆:燚然 的帖子

屯門個間

別墅

回覆:christy-chan 的帖子

係呀,d位都裝得唔岩😡

別墅

回覆:my005 的帖子

唉,就係睇幾間都唔岩,最後先揀到佢,下次一定唔幫親啦

男爵府

BK Milk勳章

回覆 Leetamdamleung 的帖子