美容扮靚

跳至

首頁
45678...39

尾頁

男爵府

唔好意思, 想借個位嚟問下你哋有冇人有用開 or 知道边隻直立"色"既 iron 好用, 有d衫真係唔用佢 iron 唔到+呢.

伯爵府

呢度都放暑假
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

yat-ma: 睇睇呀

港大濕疹中藥九成有效 三成半痊癒 (明報) 07月 26日 星期四 05:10AM
【明報專訊】[url=]濕疹
[/url]患者的皮膚長滿紅疹,痕癢非常,苦不堪言。[url=]香港大學
[/url]中醫藥學院結合中藥藥理學及現代免疫學知識,研製出專門治療濕疹的中藥處方,名為「皮疹一號方」,當中包含14種中草藥材料

,並於早前進行為期11個月的臨

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

naughtyboy/2hmama/shanshan/jj1122/vs/sams/冬菇頭....etc etc....

都話明missed你地, 都5出來食飯

我地琴晚既甲油花生show好happy D opi 甲油 both quality and colors really good thanks for kristy-mummy 介紹好野 我今日搽左DS0012, 好靚:loveliness: :loveliness: yesterday既情況係大家都想打劫大家唔同既color咁款

honghong
this morning tried 隻平版 KP concealer, 正 兩野就遮到對熊貓眼, 質地仲要比 KP 杰身好多..抵 :loveliness: :loveliness:

男爵府

好媽媽勳章

多多,

唔洗咁客氣la,舉手之勞ma,最緊要妳地岩洗,有好野緊係一齊分享ma.ho~ho~ho~
原文章由 多利是 於 07-7-27 10:23 發表
naughtyboy/2hmama/shanshan/jj1122/vs/sams/冬菇頭....etc etc....

我地琴晚既甲油花生show好happy D opi 甲油 both quality and colors r ...

水晶宮

kristy-mummy

琴晚望住唔同colors既nails, 我發覺d深色colors真係好靚, edmund-mama買左隻深藍色既, 同埋隻ds020, 好似黑金沙雲石個d閃法..我琴晚望住d nails係咁閃..巧過隱

男爵府

好媽媽勳章

多多,

真係比妳笑死,咁都咁開心!
原文章由 多利是 於 07-7-27 11:56 發表
kristy-mummy

琴晚望住唔同colors既nails, 我發覺d深色colors真係好靚, edmund-mama買左隻深藍色既, 同埋隻ds020, 好似黑金沙雲石個d閃法..我琴晚望住d nails係咁閃..巧過隱

水晶宮

k-mom

我易滿足麻

我今朝將琴晚拎既新野玩晒, so 好 happy

大宅

多記
好用咪好囉, 好嘢緊要同大家分享

btw, 想買新電話 sony enrisson K810i 金色, 有冇相熟部頭買有電視框

我地琴晚既甲油花生show好happy D opi 甲油 both quality and colors r ...

男爵府

好媽媽勳章

多多,

妳咁易就開心,咁下次有嘜唔開心就打比我買返幾支甲油開心下啦,我樂意效勞.
提外話,我都係like opi 多過 essie.:lol
原文章由 多利是 於 07-7-27 12:24 發表
k-mom

我易滿足麻

我今朝將琴晚拎既新野玩晒, so 好 happy

水晶宮

essie 係完全5掂 :tongue: :tongue:

伯爵府

都無人叫我出來食飯
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

水晶宮

vs

上次你話o左兩晚t, 唔得閑麻 定你我地忙中有錯呢 ?-( ?-(

不過唔緊要啦, 再約囉~ 反正我地可能好快又有野要交收架啦

大宅

多利是,

opi 甲油 is good but expensive ma......where to buy at cheaper price ne ????

what is '平版 KP concealer" ???

我地琴晚既甲油花生show好happy D opi 甲油 both quality and colors really good thanks for kristy-mummy 介紹好野 我今日搽左DS0012, 好靚:loveliness: :loveliness: yesterday既情況係大家都想打劫大家唔同既color咁款
this morning tried 隻平版 KP concealer, 正 兩野就遮到對熊貓眼, 質地仲要比 KP 杰身好多..抵 :loveliness:

水晶宮

2hmama

please check pm, hehe..

水晶宮

vs

你之前係未提過要order nd野?? 係未要bath gel?? if yes, 我可以有1-2樽比你打劫住先bor..

but actually yatmom 都話有貨想補..或者遲d一齊再order啦~

同埋, 我地又 group 緊 opi order 啦, 但無咁快有貨架, group 定咋...你有無野要買呀?? 又或者有無咩筍野可以推介呀?? 我地mm訂d甲油就very good 啦

yatmom

我比工人打爛左支5香既coconut oil, 我搵返另1樽叫"coconut virgin"既就好香下

今日用grapeseed oil + coconut virgin oil + rosemary + jojoba oil + jasmine + 小小 clary sage 開左支300ml既焗油, 好正 焗完 d 頭髮又軟, 又滑, 又亮...我唸我把爛草都係靠呢d oils先攪得掂, 可以慳返5洗買3.1啦

男爵府

好媽媽勳章

多多,

妳支焗油個份量係幾多呀,比條方黎開返支玩下.
原文章由 多利是 於 07-7-29 00:20 發表
vs

你之前係未提過要order nd野?? 係未要bath gel?? if yes, 我可以有1-2樽比你打劫住先bor..

but actually yatmom 都話有貨想補..或者遲d一齊再order啦~

同埋, 我地又 group 緊 opi order 啦 ...

水晶宮

k-mom

前人條 form 好簡單架咋, 我都5係好記得, 主要係grapeseed oil+wheatgerm oil+clary sage咁樣; 不過 yatmom 話其實 coconut oil 對 hair 仲 good, & 教主有提到 rosemary 有令頭髮重生既 function, so 我改左條方, 不過份量都係斷估架咋, 信不信由你

grapeseed oil 100ml, coconut oil 約 20ml, rosemary 約30 drops, clary sage 約 10 drops, jojoba oil 約20 drops

我將上述物體放glass bottle內搖均 = 攪掂ed

呢支野, 都玩到大約4-5次架..

仲有, 焗既方法係, 洗頭前, 乾髮時, 搽均, wait for 1-2 hours, 之後如常洗頭 & 護髮素 = finished

[ 本文章最後由 多利是 於 07-7-30 10:39 編輯 ]

男爵府

我終於都買左 eyetuck and eye circle 啦。

個日行過 mannings 做 further 10% off,咪買鬼左佢, cost $284 @。唔知有無 k-ma 咁 work 呢?

男爵府

好媽媽勳章

edmundma,

嘜妳咁心急呀, 一支都未試過就打孖上2支一齊黎,我都想知eye circle 得唔得,快d試完上黎report下work 唔 work.
原文章由 EdmundMaMa 於 07-7-30 11:22 發表
我終於都買左 eyetuck and eye circle 啦。

個日行過 mannings 做 further 10% off,咪買鬼左佢, cost $284 @。唔知有無 k-ma 咁 work 呢?

首頁
45678...39

尾頁

跳至