親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無jm用过佢哋既service? Reliable?

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

滑雪團OK 呀, 我個團有職員係講中文架.
車我都有BOOK 埋, 準時!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:Seoul Easy one day tour & airport car pick

我上次住Seoul easy, 其中一個職員係香港人,識講廣東話,個男仔都識小小廣東話,本來我都想join佢地一天團去室內滑雪場,低後尾search過,好易去,最後自己去,機場來回book佢地車,好準時

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

CrabPincers 發表於 14-3-11 17:53
我上次住Seoul easy, 其中一個職員係香港人,識講廣東話,個男仔都識小小廣東話,本來我都想join佢地一天團 ...
請問 SEOUL EASY D 房間乾淨嗎?

同埋係咪喺孔德站嗰度呀?

喺佢嗰度去滑雪場遠嗎?

唔好意思....咁鬼多問題

公爵府

引用:Quote:CrabPincers+發表於+14-3-11+17:53+

原帖由 亞貴 於 14-03-29 發表
請問 SEOUL EASY D 房間乾淨嗎?

同埋係咪喺孔德站嗰度呀?
房ok, 但佢不會每日執房,我們住好似8晚,到後尾果兩晚好多頭髮,係孔德站,你指邊個滑雪場?孔德站有兩條色地鐵,我只係記得有6號線,都方便

珍珠宮

引用:有無jm用过佢哋既service?+Reliable?

原帖由 Natalie_Mommy 於 14-03-06 發表
有無jm用过佢哋既service? Reliable?
我坐過返機場包車同南怡島一日遊,好準時

公爵府

回覆:Seoul Easy one day tour & airport car pick

呀,如果慣左要享受的人,不適合住seoul easy, 因為每晚要自己清潔垃圾桶,拿房的垃圾去佢office門口的大垃圾桶丟的

我上次住果兩間房同佢office同一層,我仔引肯幫我每晚倒垃圾,完全無問題

大宅

引用:Quote:原帖由+Natalie_Mommy+於+14-03-06+

原帖由 1213 於 14-03-29 發表
我坐過返機場包車同南怡島一日遊,好準時

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

CrabPincers 發表於 14-3-29 10:51
房ok, 但佢不會每日執房,我們住好似8晚,到後尾果兩晚好多頭髮,係孔德站,你指邊個滑雪場?孔德站有兩條 ...
我search 過好似有兩個,

一個係 easyseoul 嗰個團去既 the playdoci ,

一個係 tiger ?

你上次係去邊個呀?近嗰邊民宿嗎?

我諗到頭都大埋都未決定到

水晶宮

CrabPincers 發表於 14-3-29 10:54
呀,如果慣左要享受的人,不適合住seoul easy, 因為每晚要自己清潔垃圾桶,拿房的垃圾去佢office門口的大垃 ...
咁我實啱住,

以我性格一定幫佢做埋清潔消毒,

我老公話我好變態,

但我係有小小污糟都唔得嗰d人嚟架,

次次酒店 check out 我老公都話我搞到好似間房比人check in咁...

佢話我怪癖

水晶宮

ManPL 發表於 14-3-11 14:36
滑雪團OK 呀, 我個團有職員係講中文架.
車我都有BOOK 埋, 準時!!
佢個淜雪團係咪 fix 咗會有架?

佢話未知7月行程喎,

我睇佢又寫住2人都成團....

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

亞貴 發表於 14-4-1 16:31
佢個淜雪團係咪 fix 咗會有架?

佢話未知7月行程喎,
我報既係室外滑雪場,一報就有,7月室內既場我都唔清楚呀~!

公爵府

引用:Quote:CrabPincers+發表於+14-3-29+10:51+

原帖由 亞貴 於 14-04-01 發表
我search 過好似有兩個,

一個係 easyseoul 嗰個團去既 the playdoci ,
我無跟佢地團,我係住係Seoul easy, 我看過佢地的一日團,但後尾再search原來個水上樂園不難去,無乜必要跟佢地一日tour, 所以自己去

水晶宮

CrabPincers 發表於 14-4-2 07:39
我無跟佢地團,我係住係Seoul easy, 我看過佢地的一日團,但後尾再search原來個水上樂園不難去,無乜必要跟 ...
我睇咗你幾個post都有講呀,

所以決定連民宿都唔住book番全程ninetree算,

民宿又要貴佬瞓地下d 他他mi,

佢腰骨頂唔順架,

所以我決定search 晒d 地圖自己搵車搭,

真係難去嗰d book車算 ,

唔該晒你呀

公爵府

引用:Quote:CrabPincers+發表於+14-4-2+07:39+我

原帖由 亞貴 於 14-04-02 發表
我睇咗你幾個post都有講呀,

所以決定連民宿都唔住book番全程ninetree算,
有床架,不是訓地

首頁

尾頁

跳至