美容扮靚

跳至

首頁
23456...19

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 wiwi928 於 07-8-15 09:41 發表

穎媽, 係咁勤力 ? 咁你咪進步神速law ! 有冇同穎穎一齊練呀 ?
睇o來你條30寸都就快變23 lu :lol: !!
我好懶, 都冇練到...
隻歌係韓國歌手boA唱架, 日文o來, 歌名唔知係咩...我今晚試下番去睇下搵唔搵 ...

穎穎賴到屎冇鍊呀
23吋我唸要下世啦

係日文嚟架 以為韓文tim,唔該晒你呀!

子爵府

[quote]原文章由 wiwi928 於 07-8-15 09:43 發表

唔係化 ?? rosanne ? 冇人咁講過woo !
都好, 話哂同edison都傳過下緋聞...hehe, 係都唔駒 !! [/quot

e]

我話你有d似呢個呀

你今晚快d發夢同edison拍拖la

子爵府

原文章由 tyty 於 07-8-15 13:34 發表
原來咁多靚女,等我返學那天要落足眼力

係呀!我懷疑呀wing同joyce跳funky jazz係為左出碟做歌手架, 佢2個3號風都吹得郁 ,都唔知減乜肥

大宅

原文章由 穎穎媽咪 於 07-8-15 14:10 發表
[quote]原文章由 wiwi928 於 07-8-15 09:43 發表

唔係化 ?? rosanne ? 冇人咁講過woo !
都好, 話哂同edison都傳過下緋聞...hehe, 係都 ...

應該話似 Race先岩

子爵府

原文章由 bettyby 於 07-8-15 14:28 發表

應該話似 Race先岩

哎吔我好(貝)呀 都唔知邊個打邊個
thx betty

大宅

原文章由 穎穎媽咪 於 07-8-15 14:15 發表

係呀!我懷疑呀wing同joyce跳funky jazz係為左出碟做歌手架, 佢2個3號風都吹得郁 ,都唔知減乜肥

嘩嘩嘩)))晏左dd上黎姐.....(怪唔之得成朝甘多乞痴打啦)
穎媽,你點知孫小姐係我家姐呀:lol
wing就真係幾似Race Wo
靜靜雞話你地知丫~我並不是想做 SINGER 其實我想做 DANCER !! Wakaka

大宅

原文章由 穎穎媽咪 於 07-8-15 14:10 發表

Wing,
下次擺依個post黎睇下:lol 至多我班多把風扇吹住你喇

大宅

原文章由 010393704 於 07-8-15 10:04 發表
叫我扮"蟹"都仲呃得下人, 其他就....:tongue:

jay 你咪咁謙啦~我都係企你後面睇你頭架! 肯定成日敝關練功啦

大宅

R, 原來yoby = joyce 哈哈 , 真係好似喎

做dancer, 你真係ok喎.. 起碼你外型 "正斗"呀麻! Teehee

大宅

原文章由 bettyby 於 07-8-15 14:46 發表
R, 原來yoby = joyce 哈哈 , 真係好似喎

做dancer, 你真係ok喎.. 起碼你外型 "正斗"呀麻! Teehee

哎~~~betty好衰架~E+先認得禾
正斗 !? 我身材係幾正斗架~ 飛機場+大肚腩再搭多廿幾三廿條紋 ~ wakkaka:lol

男爵府

唔好意思呀, 我喺油尖旺媽媽會見到你地個topic, 我有興趣參加, 可唔可以俾d資料我呀!thx!

大宅

yoby,

sorrrrrry 呀!!! 其實我認得你真人架,不過唔知你叫 joyce咋
我仲係到諗 .....邊個呢. 邊個呢..依家知啦:loveliness: (真名+ login )

嘩...乜你咁樣話自己啊!!! 未見過你就真係俾你呃到啦

你呢...真是一個 "大話妹":)

[ 本文章最後由 bettyby 於 07-8-15 15:17 編輯 ]

大宅

原文章由 bettyby 於 07-8-15 15:08 發表

yoby,

sorrrrrry 呀 其實我認得你真人架,不過唔知你叫 joyce

hahaa , 講笑咋~唔使 ry 我甘多野 wo
甘你要記住我依個""名牌子""喇

侯爵府

嘩~~~咁多明星架! 羨慕死

死啦,我係肥肥咋

係呢,而家20/8confirm未呀!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

原文章由 bettyby 於 07-8-15 15:08 發表
yoby,

sorrrrrry 呀!!! 其實我認得你真人架,不過唔知你叫 joyce咋
我仲係到諗 .....邊個呢. 邊個呢..依家知啦:loveliness: (真名+ login )

嘩...乜你咁樣話自己啊!!! 未見過你就真係俾你呃到啦
...

betty,你睇得多韓劇頂喇 下次(乸)起件衫俾你望真下 hee

大宅

原文章由 bebu123 於 07-8-15 15:18 發表

死啦,我係肥肥咋

bebu,
我未收到miss confirm email呀...應該未firm卦

子爵府

原文章由 yoby328 於 07-8-15 14:37 發表

嘩嘩嘩)))晏左dd上黎姐.....(怪唔之得成朝甘多乞痴打啦)
穎媽,你點知孫小姐係我家姐呀:lol
wing就真係幾似Race Wo
靜靜雞話你地知丫~我並不是想做 SINGER 其實我想做 DANCER !! Wakaka

孫小姐係你家姐,咁你有冇同神童輝攞簽名

dancer都好呀!唔唱K,著褲成都係dancer出身ga,有前途

子爵府

原文章由 july25 於 07-8-15 15:03 發表
唔好意思呀, 我喺油尖旺媽媽會見到你地個topic, 我有興趣參加, 可唔可以俾d資料我呀!thx!

check pm la
得番下午 2-3pm jar

子爵府

原文章由 bebu123 於 07-8-15 15:18 發表

死啦,我係肥肥咋

係呀!星光耀耀架!我仲有覺得呀Ling笑起有少少似徐淑敏呀!
我唸要星期5先firm 到呀!
9月就firm 實

別墅

wawa ! 冇上o黎幾粒鐘o者, 又咁多post !
穎媽, race係亞妹呀, 同edison傳緋聞o個個係家姐rosanne !
嘩 ! 真係多謝哂woo, 話我似佢...比我可以發下夢 !(照鏡中...)
其實未見過禾d"舞友"奉勸唔好咁大期望呀 ! wakaka !!!!
睇孫佳君好喇 !

joyce, 呀...唔係...孫小姐... 因咩樹咁晏先蒲頭呀今日 ?

首頁
23456...19

尾頁

跳至