論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

Karsem, very stupid. Work in HK for 6 years but do not follow my instruction and said she doesn't understand my cantonese.

男爵府

may I have a list too?
[email protected]

many thanks

大宅

Andaxx Annxx Lixx Abidxx, W972xxx(6)
上個月炒的, 太多衰野啦,不能盡錄!如果有人想請佢,再問我啦!

別墅

我都想要update list

[email protected]
Thanks

大宅

SITI TIANAH
I.D.NO. : W904X96(3)
出世日期 : 20/12/1976
PASSPORT NO.:AB 9540X6
超級污穢, 黑面, 超懶, 成日係房睇書,打小朋友, 好識扮野, 成日好似超級交際花, 出街超級好笑容. 走路告僱主.

大宅

Could you please send me an updated list?

Many thanks,

大宅

SITI TIANAH
I.D.NO. : W904X96(3)
出世日期 : 20/12/1976
PASSPORT NO.:AB 9540X6
超級污穢, 黑面, 超懶, 成日係房睇書,打小朋友, 好識扮野, 成日好似超級交際花, 出街超級好笑容. 無故走路告僱主.

複式洋房

小心:菲傭搵緊工

Marissa Ostxx
姓Diaxxxy
一九八二年出生
身份證八一六八六八
=>堅持平時也要在外留宿,逢星期四七時半出街去教堂;用主人錢買洗髮用品..等

民房

原帖由 grace318 於 07-11-19 12:01 發表
非常姐姐係呢處呀 ( Page 4 of 4 )156ToipathXXX AB1740XX157Trx Harxxtx,Feb.80,Ax27x02x,W8xx08x/講大話,講電話,好懶158TujiatX,W90586X(5),AB83278X,偷錢,成日病,留底BB係屋企159TURIAX,12-XX-74,W9123XX(6)160Tu ...

民房

原帖由 smalleatb 於 09-6-21 16:47 發表
421 Venxxx, Gloxxa Gonxxxx W868xxx(3)
422 VinterXX R
423 WahyXXX,SRI,W8692XXX,AA8812XX
424 Waryantx
425 Watx,偷野,大話精,演技好,蝦老人家,講電話
426 WatXXX,W5785X ...

436 YatuX,DOB:21-12-72,ID no.:W61684X蝦老人家,偷老人家錢,借大耳隆錢,講電話,講大話

大宅

NAME : Siti AminXX,76.3.4,W5510XX
I.D.NO. : W090X96(3)
出世日期 : 20/1/1976
PASSPORT NO.:AB 8940X6
超級污穢, 黑面, 超懶, 成日係房睇書,打小朋友, 好識扮野, 成日好似超級交際花, 出街超級好笑容. 無故走路告僱主.

大宅

偷嘢王賤菲marlene cabrera marxxigan大家小心

marlene cabrera marxxigan
w963874(x)
聽聞已找到富豪海灣新僱主,祝佢好運,好似明年一月返工。

呢條友仔從無家務經驗,喺我度做咗近一年,一早布署炒佢,但因新工人放飛機等問題,先俾你拖到一年,佢最大缺點係半夜呻吟+三個星期都唔洗底褲等到發臭俾我發現叫佢洗先肯做+隔夜餸俾我兩歲小朋友食,自己整新鮮野食俾我識穿咗+長期會偷你屋企啲[url=http://das.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a136fd34&cb=11224494]奶粉

[/url]

,米油等等,以為好濕碎我唔知+借財仔兩萬幾蚊唔還...太多,呢啲都算,佢喺我等新工人嚟前一個月搵到新工,好似明年一月先返工,所以自動辭職,以為一天光晒感謝上天,佢走得好怪,星期一lastday,但佢星期六放假一早六七點執晒行李走人,我事前根本唔知,佢七月尾lastday,呢排天氣轉,我搵返啲冬天衫出嚟,發覺有套非常名貴既結婚床上用品唔見咗,都成五千幾,我結婚幾年一直都唔舍得用,佢條x街,好慶,仲有好多化粧品濕碎嘢都算,我星期一一定會send信去入境署badlist佢,實在太過份。大家要小心此人。

大宅

加多個最大膽工人

各位找工人的媽媽小心....小心.....
SUHA
W39x742(0)
病徵:剛上工三日偷衫,偷嘢食,大話連篇.

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

如須更新,請前往 http://forum.baby-kingdom.com/thread-2832431-1-1.html

首頁

尾頁

跳至