自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

一個人食, 都可以自得其樂

伯爵府

回覆:有無jm會介意出街時自己一個食?

我好鍾意自己食,自己鍾意食乜就食乜……

男爵府

畀面勳章

享受自己一個食飯
但多數會係food court/大家樂/回轉壽司之類既地方
傳統上聚會既地方例如酒樓、意式餐廳果D就唔會去食,仲有大時大節都唔會

好享受自己一個行街、睇戲、食飯…
想點就點唔洗就人

男爵府

BK Milk勳章

一個人食不知幾好~ 我好enjoy~ 食乜都得 .. 又唔洗等! 最重要係可以自己靜靜地做自己鐘意做既野

侯爵府

我鍾意,但會揀坐得舒服d 既地方。

水晶宮

有時一個人仲enjoy

侯爵府

我好中意自己一個嘆早餐上網

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

一個人食明顯係一個選擇

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:享受自己一個食飯但多數會係food+court/大

原帖由 Hopuco 於 14-04-08 發表
享受自己一個食飯
但多數會係food court/大家樂/回轉壽司之類既地方
傳統上聚會既地方例如酒樓、意式餐廳果 ...

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

我會,有自己 free time。

珍珠宮

引用:我已前從來唔會出街時自己食寧願餓死因為覺

原帖由 lottemsn 於 14-04-08 發表
我已前從來唔會出街時自己食寧願餓死因為覺得自己食好奇怪不過試過一排習慣左覺得無咩野

...
我勁enjoy自己一個人食野呀

輸入搜索內容

子爵府

回覆:lottemsn 的帖子

我唔係咁鍾意,寧願外賣返屋企食…

複式洋房

Ya feel so lonely

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

經常,無問題,反而覺得自由自在

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

冇問題bor

大宅

以前會,而家唔會!
以前我寧願買外賣都唔會自己一個食!

公爵府

引用:都要睇係咩野地方, 如果係酒店, 茶樓, 高檔

原帖由 rolling 於 14-04-08 發表
都要睇係咩野地方, 如果係酒店, 茶樓, 高檔點的餐廳我吾慣一個人.

但係快餐店, 冰室, 大牌檔, 小餐廳, 我 ...
我試過一個人喺酒店食下午茶自助餐,felt good! 有機會一定會再試

大宅

最近突破性同個女去酒樓飲茶,不過一個人去酒樓仲未得

伯爵府

畀面勳章

我好鐘意,最勁一次食鐡板燒
唔怕貨比貨,只怕你唔識貨

公爵府

自己食就可專心食,唔洗同人傾計

首頁
23456...8

尾頁

跳至