自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

多得佢地令我地唔想再做好人or 交換.
以下個案來自本人及bk友人
如講中你:tongue:.你自己返醒下

1) 免費送出價值300 元bb用品俾所謂家境有問題媽媽. 交收後居然話我趕注去髮廊洗下頭先. . 因為我頭髮長. 自己洗唔倒...死未. 你窮???我似d

2)免費送出傢俬俾所謂家境有問題媽媽..約好日子. 但失蹤.
要人打 n 次電話追. 仲要若冇其事.由頭到尾. 多謝都冇句.
見呢個人仲係bk 搭咀. 言語中. 絕對有錢洗.唔窮

3) 有個bk亞媽賣2手野俾人. 個買家返到屋企先知
a)仲貴過原價
唉! 都算. 但因d 貨來自海外.之前check唔倒價
b)貨不對板得好嚴重. 致電個賣家. 居然話乜都唔知?
人地要A. 你俾B 人地.
喂. d 野2 手架.你會唔知? ??????4 百蚊買堆垃圾.
小心有報應

4) 賣所謂全新bb衫俾人. 返去見倒起曬毛頭.
個賣家話洗過幾次啫.係新架

5) 交換 coupon. 居然對方 cut 細張coupon. 因為cut 走咗有效日期果行.
大佬...你叫人地點用? 你話唔知喎.無品

[ 本文章最後由 不平明 於 07-9-25 13:58 編輯 ]

複式洋房

原文章由 不平明 於 07-9-23 13:46 發表

1) 免費送出價值300 元bb用品俾所謂家境有問題媽媽. 交收後居然話我趕注去髮廊洗下頭先. . 因為我頭 ...

有無搞錯呀~~~ 好過份喎

大宅

1) 免費送出價值300 元bb用品俾所謂家境有問題媽媽. 交收後居然話我趕注去髮廊洗下頭先. . 因為我頭 ...

咁又真係好衰格喎!!
所以我從來唔敢在這裡同人交換物品or 買二手野, 我寧願去yahoo 度bid 野較有保障多少少!!

1) 免費送出價值300 元bb用品俾所謂家境有問題媽媽. 交收後居然話我趕注去髮廊洗下頭先. . ---- 可能你既野真係好正, 個阿媽又貪小便宜!!

4) 賣所謂全新bb衫俾人. 返去見倒起曬毛頭.
個賣家話洗過幾次啫.係新架----洗過幾次應該話90%新, 而不是全新啦!!

[ 本文章最後由 pakhei1128 於 07-9-23 14:05 編輯 ]

複式洋房

仲要1樣野我留意倒

有幾次"自稱"單親既人.並不是單親.
個老公仲係佢度食.係度住, 又冇離婚

問佢:答案係"佢有時唔係度既"

?-(?-(?-(?-(?-(

侯爵府

下... 咁都得?

別墅

你講得好啱,有時自己係出自好心,但係有d人就藉此得益
所以我免得都唔會做送出或交換哩個動作(免得勞氣):tongue: 我寧願送去d自願團體或者機構,起碼都有句多謝!(以上係本人嘅立場)

子爵府

原文章由 不平明 於 07-9-23 14:22 發表
仲要1樣野我留意倒

有幾次"自稱"單親既人.並不是單親.
個老公仲係佢度食.係度住, 又冇離婚

問佢:答案係"佢有時唔係度既"

?-(?-(?-(?-(?-(
有個朋友話我知…
有次佢放對全新鞋仔在二手度賣,有個媽咪pm佢話自己單親,可唔可以送比佢
朋友覆佢話最多平d但送就不能,順便問佢"囝囝有d唔岩著的可送出,你要唔要?"
答覆係"舊的唔要喇,如果新果對賣唔出就送比我啦"

朋友問我呢d咩人黎架

大宅

原文章由 wingmonly 於 07-9-23 14:38 發表
有個朋友話我知…
有次佢放對全新鞋仔在二手度賣,有個媽咪pm佢話自己單親,可唔可以送比佢
朋友覆佢話最多平d但送就不能,順便問佢"囝囝有d唔岩著的可送出,你要唔要?"
答覆係"舊的唔要喇,如果新果對賣唔出就送比我啦"
...

嘩....人家賣唔出都唔一定要比你姐 , 又唔係同你好fd, 好fd 就另計啦, 我有bb 個陣, 我既fd比左一些二手衫&物品比我, 我已經覺得好好了, 好多謝她們了, 已經係人家的一番心意呢!!!而且舊野都唔一定係好差呢!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

過份 過份 過份 過份 過份

★★★★

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

都好離譜下喎!

複式洋房

離晒譜

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

民房

乜有咁人架

侯爵府

嘩......cheap到爆ar~~

禁止訪問

子爵府

D 人真係, 下次比d 真係既人

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁