自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

嘩,咁多人嚇到我唔咁去

禁止訪問

回覆:sogo 有無人實況報道呀?

禁止訪問

伯爵府

好多b6人,以為返咗大陸

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

mmu 發表於 14-5-16 16:16
眼睇冇上年咁多款,同埋好混亂,可能第一日,希望遲些會多d啦
唔該晒報料先! 係唔係連正價貨都唔多?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

aileen3388 我都想買890個袋,下午2:30去,好多人排緊,我估最少都要等成個鐘先入到去睇,唔知星期一仲有冇貨 發表於 半小時前

我應該唔會去啦... 實在太多人了..

希望你地買到心頭好啦.

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Sallyb1a 發表於 14-5-16 12:40
就算想上樓, 係地下已被逼扁左....

我想去睇westwood 個斜咩袋... $890
我上年好後期去仲買到,不過今年呢個就真係唔知喇

我都想買呀

公爵府

引用:Quote:原帖由+Joball+於+14-05-16+發表童裝

原帖由 JunichiOkada 於 14-05-16 發表
咁你有無去第2層行下呀
冇吖
見到咁多B6
驚左

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 Sallyb1a 於 14-05-16 發表就

原帖由 ting4 於 14-05-16 發表
水鞋同袋有無相,唔知有無人去咗呢?

ting4  thx你唔知水鞋有無黑色  發表於 14-5-16 17:24

象牙宮

momomoie 發表於 14-5-16 16:14
我想去呀
咁咪去囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

sasa0208 發表於 14-5-16 17:12
我上年好後期去仲買到,不過今年呢個就真係唔知喇

我都想買呀

我覺得好抵, 但我大住肚唔會去啦....

你地買得開心D啦...

伯爵府

回覆 JunichiOkada 的帖子

有無人知...... 超市, 特別係 牛扒 有無折?

首頁

尾頁

跳至