跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Support!

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

和富大埔,

唔好咁激!

如果要衍責全部為你, 咁大埔某小學既兩位老師都要受衍責, 因為佢親口同我侄女講:英藝/安基司既一定收, 連我侄新抱都聽到...

唔好咁唔公平, 人在望, 天在看...

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

侄新抱先係受害者, 佢根本唔LIKE某校既作風...

因為錢既問題, 所以個仔只好操控係姑仔手上...

佢日求夜求首輪入唔到某校...

複式洋房

原帖由 mrs.so 於 10-10-6 11:07 發表
和富大埔,

唔好咁激!

如果要衍責全部為你, 咁大埔某小學既兩位老師都要受衍責, 因為佢親口同我侄女講:英藝/安基司既一定收, 連我侄新抱都聽到...

唔好咁唔公平, 人在望, 天在看... ...

嚴重譴責大埔某小學既兩位老師同mrs.so侄女講:英藝/安基司既一定收!!!

其實係邊間小學???

公爵府

補充:某校既兩位老師係我侄女既朋友!

就係揀學校問題, 令到我侄女同侄新抱鬧大交, 無奈我侄新抱錢銀依靠姑仔生活, 只好日求夜求入唔到某校...

複式洋房

原帖由 mrs.so 於 10-10-6 12:56 發表
補充:某校既兩位老師係我侄女既朋友!

就係揀學校問題, 令到我侄女同侄新抱鬧大交, 無奈我侄新抱錢銀依靠姑仔生活, 只好日求夜求入唔到某校...

就算係朋友, 佢咁講都係唔負責任!因為根本響第一round同第2round係計分同攪珠, 又點可以話某某幼稚園o既學生就一定收先?

公爵府

就係咁, 我先O咀囉...

我侄新抱鬧佢姑仔, 既然幼稚園都可以咁肯定收緊, 兩個朋友都係裡面教書, 更以入到啦, 咁叫兩個朋友幫手1ST ROUND就入...

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

如果係真有其事,姪新抱和這兩位朋友可能犯了某條法例或手則了,咁樣最起碼去教育局投訢他們。

真係唔講得笑!

原帖由 mrs.so 於 10-10-6 15:03 發表
就係咁, 我先O咀囉...

我侄新抱鬧佢姑仔, 既然幼稚園都可以咁肯定收緊, 兩個朋友都係裡面教書, 更以入到啦, 咁叫兩個朋友幫手1ST ROUND就入...
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

我侄新抱根本唔想入某校, 係侄女要堅持到底...

真係唔講得笑, 事關重大, 同侄新抱傾下先...

原帖由 alfreday 於 10-10-6 16:05 發表
如果係真有其事,姪新抱和這兩位朋友可能犯了某條法例或手則了,咁樣最起碼去教育局投訢他們。

真係唔講得笑!

複式洋房

原帖由 mrs.so 於 10-10-6 16:25 發表
我侄新抱根本唔想入某校, 係侄女要堅持到底...

真係唔講得笑, 事關重大, 同侄新抱傾下先...

咦? 咁唔通你侄女o既兩個朋友都係響全部為你教?
希望晴晴越大越乖的媽子

公爵府

NO. 唔係全部為你, 係另一間同名既學校...

剛今日同個家長傾計, 爆左同名學校既校長對話我知...

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

哎!一係唔講,一講就越揚越臭。我見該名校校長我都會自動彈開,立刻走去搵家長傾偈。

不過我服左佢仲有咁強的柏力!

原帖由 mrs.so 於 10-10-6 20:42 發表

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

公爵府

我唔覺得佢係名校喎!

應該係有名無實既學校, 個家長一心想入, 點知去到叩門時, 校長既一番話令佢知道佢行錯入學校門口, 最後佢都係選擇叩另一間平凡學校...

P.S. 個家長一早已鋪路某校, 幼稚園就係讀英藝

複式洋房

原帖由 mrs.so 於 10-10-6 20:42 發表

哦...即係幼稚園老師同你侄女講只要報o個間, 就一定收!

強烈譴責呢兩個幼稚園老師亂up一通!
更強烈譴責呢兩個幼稚園老師誤導家長!!
超強烈譴責呢兩個幼稚園老師叫人報讀一間以名校自居o既不知所謂的小學!!!:;pppp:
希望晴晴越大越乖的媽子

公爵府

NONONO...

係我侄女既兩個朋友係某同名小學任教, 呢兩位老師同我侄女講, 如果我侄孫係讀英讀/安基司就一定收, 如果明雅既都未必收...

強烈譴責呢兩個某同名小學老師亂up一通!

原帖由 晴晴媽子 於 10-10-6 21:41 發表

哦...即係幼稚園老師同你侄女講只要報o個間, 就一定收!

強烈譴責呢兩個幼稚園老師亂up一通!
更強烈譴責呢兩個幼稚園老師誤導家長!!
超強烈譴責呢兩個幼稚園老師叫人報讀一間以名校自居o既不知所謂的小學!!!:;pppp ...

複式洋房

原帖由 mrs.so 於 10-10-6 21:52 發表
NONONO...

係我侄女既兩個朋友係某同名小學任教, 呢兩位老師同我侄女講, 如果我侄孫係讀英讀/安基司就一定收, 如果明雅既都未必收...

強烈譴責呢兩個某同名小學老師亂up一通!
...

搞到我有d亂添! 咩叫同名小學? 即係唔係全部為你, 而係另一間同名小學? 乜大埔有兩間全部為你咩? 抑或係另一區, e.g.沙田o既全部為你呢?
希望晴晴越大越乖的媽子

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

一係講緊大舊,或者x鄭!名校嘛,點會係全部為你呢

首頁

尾頁

跳至