自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

昨晨11時多,肥姐由張徹太太陪同下,離開寓所到太子道的髮型屋恤髮。出外扮靚,理應心情大好,但當肥姐的座駕駛到髮型屋門口時,[url=]有線
[/url]電視的女記者欲遞咪訪問肥姐,但記者仍未發問,肥姐卻停步轉身,中氣十足地向女記者罵道:「哈!有女仔不做,做狗。」而該記者亦嚇到不時語塞,接不上口。

就算有病都要尊重人掛?人哋打工jei
洛威拿BB等有心人收養 :adore:

別墅

肥肥罵人係唔啱,咁但係記者們都要體諒吓病人的心情嘅~

男爵府

「哈!有女仔不做,做狗。」

嘩好慘呀,肥姐唔應該咁講野,最多咪唔啋佢

水晶宮

可能她被記者煩到好緊要!不過始終話人係狗都係無修養!

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

真係中氣十足!! 不過真係一定教養都無! 一開口就狗

伯爵府

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 connie117 於 07-10-23 13:38 發表
真係中氣十足!! 不過真係一定教養都無! 一開口就狗

咁佢地做狗仔隊呀,一般都比人稱呼狗架啦,亞肥上次暈左入院d人去塞哂醫院攪到亞肥比人埋怨,仲攪到今次就一定係亞肥死硬啦準備哂亞肥雙腳一伸就出哂卜文啦,佢地對人唔尊重先者.洗下頭扮下靚有咩好追訪者,陳方安生洗頭就新聞者,亞肥有咩好訪者.
<br><br>

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

侯爵府

話人係狗真係無修養!!..........:tongue: :tongue: :tongue:

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 YingYing05 於 07-10-23 13:51 發表
話人係狗真係無修養!!..........:tongue: :tongue: :tongue:

人地都有阿媽生, 如果人地咁樣話佢個女, 唔知佢點想?:tongue: :tongue: :tongue:

珍珠宮

做得公眾人物就預左比人採訪架啦,人地記者都係打份工姐,唔洗話人係狗掛,如果唔想比人跟既,甘未唔好出街囉:tongue: :tongue:
呢樣野欣宜就好過佢阿媽啦,個排佢阿媽入左醫院,佢對住d記者,都無鬧人啦,唔該做好榜樣比個女睇啦

男爵府

狗,其實係指狗仔隊。

伯爵府

佢要積口德呀!
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

不過d記者又真係好鬼煩既, 你地諗下, 平時無病無痛d藝人被狗仔跟都講晒粗口, 何妨一個有病既人咪仲忟仲心煩, 算啦, 唔好鬧肥肥喇, 呢d即時反應, 好難控制
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

肥姐罵人係唔啱,人地都係打份工.......

但D記者成日都煩住佢,連去洗頭都要跟到實,上次甘危急入院,D記者都要塞住佢條路,差D死係急症室門口,甘又吾怪到肥姐吾耐煩喎!

比著我,打人都似!

記者們,讀者睇到有D悶喇!放過呢個病人啦!

珍珠宮

原文章由 YingYing05 於 07-10-23 13:51 發表

肥姐可能仲嬲緊
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

藝人(偽人)是咁,想記者幫手宣傳ge時候就拍膊頭扮friend ,但當唔想見記者ge時候就罵人係狗........遲d欣宜出碟ge時間,佢又會同d"狗"(記者)做番 friend 喇

男爵府

掉轉你比人咁煩法, 你都火滾啦, 肥姐出院咁耐都算合作, 有同記者招手打招呼。

但d記者想跟到幾時? 日日係度作野。

比番d私人空間人地啦,個女仔比人鬧係好慘, 但我都唔怪肥姐。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

無錯!肥姐鬧得啱喎。

原文章由 Verveine 於 07-10-23 14:08 發表
狗,其實係指狗仔隊。

別墅

咪就係lor, 人地上次咁危急入院, 你睇下d記者(從電視畫面上看)幾離譜, 唔通真係採訪第一人命第二?-( 今日d人已經變哂質了, 人已經變得麻木不仁, 利字當頭, 唔通我地市民就係想睇人點喊, 點折墮 記者雖是人, 但記者無權入侵別人的私穏, 記者如果自律, 我相信沒有一個藝人or名人會唔同佢地合作, 正所謂多一個朋友好過多一個敵人, right?

原文章由 chinatea 於 07-10-23 13:46 發表

咁佢地做狗仔隊呀,一般都比人稱呼狗架啦,亞肥上次暈左入院d人去塞哂醫院攪到亞肥比人埋怨,仲攪到今次就一定係亞肥死硬啦準備哂亞肥雙腳一伸就出哂卜文啦,佢地對人唔尊重先者.洗下頭扮下靚有咩好追訪者,陳方安生洗頭 ...

首頁

尾頁

跳至