自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我見呢度好多華仔FAN屎
但係唔知點解我身邊冇乜人(家人&朋友)對佢嘅演唱會有興趣
除咗我妹, 但我妹又唔喺香港
而家我買埋飛都冇人同我去睇:-( :-( :-(

子爵府

好媽媽勳章

劉生為人處事一流,好好先生一個.但作為觀眾,佢o既演技,台風有d作狀,咁多年都突破唔到佢框框,劉華feel到爆.不過鐘意佢上無記d show,佢真係好幽默,好好玩
我唔係唔鐘意,亦唔係鐘意..

原文章由 電樹精 於 07-10-26 13:55 發表
我見呢度好多華仔FAN屎
但係唔知點解我身邊冇乜人(家人&朋友)對佢嘅演唱會有興趣
除咗我妹, 但我妹又唔喺香港
而家我買埋飛都冇人同我去睇:-( :-( :-( ...
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

男爵府

我.......................好鬼鍾意 :loveliness:

知足常樂     平凡是福 

侯爵府

華仔正吖:) :) 做人處事都好好,又勤力,做戲又好,個人又nice....

不過佢d歌我唔熟,試過有次去演唱會差d睇到

男爵府

好媽媽勳章

我就冇話鐘唔鐘意啦....
但佢為人都真係幾好嫁..

男爵府

我都好鬼鍾意佢, 仲係獵鷹時代已經鍾意 . 不果佢唱歌就真係麻麻...:cry: 仲有佢d台風, 真係........
原文章由 hola 於 07-10-26 14:21 發表
華仔正吖:) :) 做人處事都好好,又勤力,做戲又好,個人又nice....

大宅

從中二開始已經鐘意佢到而家,只是無以前o甘瘋癲(因呢七年已結婚收歛o左),覺得佢做人做事好有毅力,勤力又熱心。:mrgreen:

禁止訪問

回覆 #2 renren 的文章

複式洋房

佢唔係我柸茶,但就幾欣賞佢嘅工作態度同平易近人嘅作風,所以抵佢’襟撈’嘅,keep住呢種態度呀!加油~加油~

男爵府

唔算鍾意.....但好欣賞佢......娛樂圈中都無邊個男人可以同佢比...不過做佢老婆就慘:-(

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我試過睇演唱會睇3分一走人, 悶

原文章由 hola 於 07-10-26 14:21 發表

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都係咁諗
原文章由 凍檸賓 於 07-10-26 15:16 發表
佢唔係我柸茶,但就幾欣賞佢嘅工作態度同平易近人嘅作風,所以抵佢’襟撈’嘅,keep住呢種態度呀!加油~加油~
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

我唔鐘意佢冇樣野出色, 但冇啦啦成日攞收獎. 我覺得佢其實好作狀(唔係女人個種).

伯爵府

好媽媽勳章

我就冇話鐘唔鐘意啦欣賞佢做人處事囉,但就唔係我偶像囉

大宅

好媽媽勳章

我好欣賞佢勤奮,同埋佢既工作態度,唱歌做戲都唔錯,但係有時覺得佢自信過龍 好似有點造作呢...
細個時唔鍾意佢,因為鍾意黎明(高大靚仔麻),覺得劉華個樣怪,有鷹”俾”,自從識左c6先開始鍾意佢,因為c6好鍾意佢,而家唔係鍾意,又唔係唔鍾意囉

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我好中2佢架!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

我3年班那年在電視台見過他後, 之後就鐘意佢。但唔係fans個種。只係覺得佢幾好~ 同埋佢真係好勤力!佢既工作態度一流, 但我都好認同其他人講, 有時覺得佢幾造作....
Childhood is journey, not a race.

大宅

好媽媽勳章

我係其中一個[唔鍾意]劉德華的人。我覺得佢好做作,好唔鍾意佢。而且覺得佢唱歌好難聽。:-|

伯爵府

2023年兔年勳章

原文章由 mclam 於 07-10-26 22:04 發表
我好中2佢架!!

Me too......

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

但就幾欣賞佢嘅工作態度同平易近人嘅作風,所以抵佢’襟撈’嘅,keep住呢種態度呀!

人品真係圈中紅人頭幾名!
但其實佢樣樣都唔係最top,
唱歌最差,學友eason都好過佢,
做戲唔及發哥朝偉,
跳舞就唔及aaron,
但係可能佢知自己不足,
真係超勤力,
將勤補絀下真係瓣瓣都俾佢做到d成績!

首頁

尾頁

跳至