母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人試過:我個囡15個月,而家早晚埋身,中午泵,本身已經黎返M三個月啦,之前三個月日期同份量都好正常,但今個月要黎M既日子得小小啡色紅色分泌(二日到),以為好快黎啦,點知到而家成個星期都未見踪影,究竟咩事,餵人奶係咪會咁亂嫁?? 究竟個二日既小小分泌係咪已經當黎左M嫁啦??

大宅

回覆:iam_connie 的帖子

醫生話,一日仲餵人奶,亂都係好正常。btw,會唔會有可能有左呢

大宅

回覆 Lunbie 的帖子

我之前都驚,但早幾日驗過又無,但佢一直唔黎,都唔知點,洗唔洗睇下醫生呢,定係由得佢呢??

大宅

我最近一次係咁,keep住3~4日有紅,但又唔係來m,計過又未到period期,但自己驗過唔係有bb,驚唔知咩事去左睇醫生,就係呢個醫生同我講上面既說話。最後我都來m。

可能你要等多一個星期,未黎m再驗。

大宅

唯有等多排,下星期都未黎就再驗多次!!~
謝謝你意見~~~

大宅

不過如果你覺得可能小b已悄悄來了,可能睇醫生會好啲嗎?anyway都要小心,唔好太操勞,just in case

Wish u everythin gwell!

大宅

我上星期驗左無就真係當無~~懷事做盡.....唔會掛~~~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊