樓市動向

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

最好係又平又靚啦:mrgreen:

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

合來鋁質工程有限公司
九龍新填地街470號地下
電話:27879288 或 27879388
起貨快、價錢合理

男爵府

畀面勳章

多謝晒你地報料,萬分感謝!

民房

如果想漏水可以搵創建鋁窗, 親身經驗
我太太做Interior Design, 之前搵開環球,
自己間屋貪平, 衰左

大宅

千其5好擝恆裕鋁鋼工程有限公司 - 鄭小姐(灣仔果間)
,因為我擝佢地做隔音玻璃,不但只隔5到音,仲差過之前.做前無漏水,但完5夠7日,所有窗漏水漏到不得了,去擝佢地埋論,佢地塊面仲黑過你,真係好鬼激氣.佢價錢又貴過人,但手工就差過人.講真就算差,都5係7日就漏水,唉...

民房

有無做鋁窗的公司介紹

:( :( 我新居裝修揾恆裕鋁罁工程(土瓜灣)幫我安裝露台鋁窗及大門鋼閘(HK$9,xxx),嗰度大門鋼閘喲料薄到呢直係大力啲都驚拍扁佢;但最離普就係露台鋁窗,原來喲鋁窗邊佢地只係用玻璃膠封住而唔係用水泥,其他喲裝修師傅見到都話真係離晒普,價錢貴過人但質料就差過人,係恆裕先做得出。佢地話如果打風我地會feel到喲窗會震動及會漏水。

我入咗伙一星期,有日落咗唔算好大雨,露台巳絰滲水整到牆邊啲漆起晒泡泡,真係太過份啦,於是我叫恆裕位劉小姐揾師博整番啲鋁窗啦,之後打電話或親自到恆裕揾她都話遲啲幫我整唔好催佢,拖咗我成個星期先揾人嚟幫我痴番啲玻璃膠。重話專做街坊生意,我話專揾街坊笨,希望各位街坊揾人裝修時留意唔好比入欺騙。

大宅

回覆 2# tin123 的文章

支持你, 恆裕灣仔果間鄭小姐, 說話差, 見客態度極差, 好似唔憂做, 但因趕時間, 她的交期最快, 結果幫襯佢, 大家要小心.

首頁

尾頁

跳至