嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

uncharm winnie the phoo M 碼,卓記有嗱,我買了last一包好似$90蚊

大宅

但係 size 好似細過 micky ge M 碼, 我個囡 E + M 碼(POOH)又 細, 但 L 又大 (MICKY 同 POOH 都大), FITTI ge L 就好似 arm d, 但聽講又唔太好用, 都唔知點

大宅

原文章由 sitterbobo 於 08-2-18 00:32 發表
uncharm winnie the phoo M 碼,卓記有嗱,我買了last一包好似$90蚊

How many pieces per pack?? Thanks.

大宅

我同你情況差不多啦,Mickey M size又細..又唔知L Size岩唔岩用..
而家用緊goon既M SIZE叫做比Mickey大小小啦...
但我成日經過卓記都唔覺有喎..
請問你係邊間卓記買呢???仲有冇貨???

大宅

原文章由 bear2 於 08-2-18 00:43 發表

How many pieces per pack?? Thanks.

放左係bb 房,b女已sleep......遲d講比你知
今日仲買左mickey m size,一樣$$,不過pieces多過winnie the pooh
但winnie the pooh最好用
平時屋企用fitti

大宅

原文章由 puipuiyan 於 08-2-18 02:14 發表
我同你情況差不多啦,Mickey M size又細..又唔知L Size岩唔岩用..
而家用緊goon既M SIZE叫做比Mickey大小小啦...
但我成日經過卓記都唔覺有喎..
請問你係邊間卓記買呢???仲有冇貨??? ...

沙由新城市
mickey仲有arr

男爵府

睛靈勳章

我早2日係屯門市卓記買咗包uncharm winnie the poon M碼,都係$85蚊咋喎? ,不過今日想買多2包,就見得番S碼,但係竟然係$90包!!!

大宅

有WTP 中碼咁好啊~ $85添... 我之前特登用$138買左一包試啊....

男爵府

POOH..尿片

我到有買到不過發覺唔同左...我舊時買138個隻中間加有藍色吸水墊...卓越是沒有同米琪有什麼分別...

大宅

40片...

唔知點解同BXM (78pcs) & 東西(60pcs)所賣的片數不同?

原文章由 bear2 於 08-2-18 00:43 發表

大宅

我星期六係同一間買M碼, 都要$90包喇!

原文章由 susumsum 於 08-2-18 03:38 發表
我早2日係屯門市卓記買咗包uncharm winnie the poon M碼,都係$85蚊咋喎? ,不過今日想買多2包,就見得番S碼,但係竟然係$90包!!!

[ 本文章最後由 squirrelc 於 08-2-18 11:36 編輯 ]

男爵府

睛靈勳章

我買嗰陣時見佢架上得1包M碼,咁問佢D阿姐話咁咁番貨,要多2包就要去貨倉攞,不過要等2個字,我又同C6係吉吉島己經買咗好多嘢,BB車都冇位放,又冇手攞,阿B女又差唔多要飲奶奶,所以買住1包先,依架想買又唔知幾時先有貨,但係我見係卓記買既片片有寫"抗菌新裝"喎!!!但係之前係bbboom.com又冇喎,但係我去d日本網站睇下啦,又真係賣緊卓記嗰隻包裝,究竟係唔係有分新舊裝架????P.S.我買$85包都唔知係唔係打錯價$
原文章由 squirrelc 於 08-2-18 11:33 發表
我星期六係同一間買M碼, 都要$90包喇!

大宅

winnie the pooh$90 40條
mickey$90 54條
乜mickey同winnie中size吾一樣架????????:;pppp:

大宅

原文章由 珈浠 於 08-2-18 11:27 發表
我到有買到不過發覺唔同左...我舊時買138個隻中間加有藍色吸水墊...卓越是沒有同米琪有什麼分別...

0下.......我仲末開winnie o牙乜吾同0羊
之前用開nb和 s size覚得好好用!!!之後用pampers, fitti,飄抳,....fitti ok但要換密d lo
0下................0甘同mickey有乜分別

大宅

原文章由 squirrelc 於 08-2-18 11:32 發表
40片...

唔知點解同BXM (78pcs) & 東西(60pcs)所賣的片數不同?

Yes lor, I ordered Winnie the Pooh M Size from 東西, it's $138 per pack with 60 pcs ga. But $85/40 pcs ($2.125/pc) is still cheaper than $138/60 pcs ($2.3/pc) bor!

大宅

我今日去卓記睇 (葵涌同荃灣)
葵涌有大碼mickey片, 大中細新生碼wtp抗菌...
荃灣有大碼mickey褲仔, 中碼mickey片, 細及新生碼wtp
好似全部都係90蚊
因為我早前已經o係bbboom入左一箱mickey中碼同2包mickey大碼(o個時仲係特價$85), 所以今日只係響卓記入左超厚手濕巾4大袋同埋可用於手及口濕巾一袋

大宅

中間加有藍色吸水墊(OLD),抗菌新裝(NEW), BUT I THINK OLD IS BETTER.

大宅

0下乜winne the pooh同mickey一樣既
曄o米好唔抵??
我緊係買番mickey la

禁止訪問

畀面勳章

別墅

我有2包mickey褲仔M碼, 1包全新, 1包開左用左1條, 因為bb唔arm用, 有冇mami有興趣呀, pm me thanks.

首頁

尾頁

跳至