自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

dordor1207 發表於 14-10-3 10:45
無錯.. 那一刻我真係好想出聲.. 不過, 我同自己講, 呢O的私人珍藏相與我何干? 佢有自由既.. 鍾意想點就點, ...
咁又係,如果唔係自己八卦既話又點知佢睇咁既野

大宅

回覆:另類話題: 如果姊妹們坐緊巴士, 發生以下情況你會點做?

其實如果佢唔係睇兒童既色情相
佢係無犯法
話佢都無用

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:good_pig 發表於 14-10-3 10:38 司機

原帖由 fanny3315 於 14-10-03 發表
唔係可以出聲架咩?不過就算出聲都黎唔切啦.........
出聲之後,你想司機點做?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:good_pig 發表於 14-10-3 10:38 佢自

原帖由 dordor1207 於 14-10-03 發表
知道.. 所以, 我無管呀.. 只係覺得身為女性好醜O者...
你行開當睇唔到算

瑪瑙宮

good_pig 發表於 14-10-3 12:17
出聲之後,你想司機點做?
唔係我想點做,而係司機會知道點做,唔係我決定架喎

寶石宮

引用:Quote:good_pig 發表於 14-10-3 12:17 出聲

原帖由 fanny3315 於 14-10-03 發表
唔係我想點做,而係司機會知道點做,唔係我決定架喎
司機唔會理囉

禁止訪問

BK Milk勳章

禁止訪問

BK Milk勳章

禁止訪問

BK Milk勳章

水晶宮

BK Milk勳章

回覆:另類話題: 如果姊妹們坐緊巴士, 發生以下情況你會點做

我吾會理

瑪瑙宮

jwkkwok2013 發表於 14-10-3 13:15
好難出聲喎, 你報警,警察都未必會理
如果我報警會影左片有證據先,不過我唔會咁做

禁止訪問

BK Milk勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

dordor1207 發表於 14-10-3 10:43
知道.. 所以, 我無管呀.. 只係覺得身為女性好醜O者...
醜都係果個男人啦, 係佢屋企冇人會話佢, 係公眾地方應該避免..

瑪瑙宮

jwkkwok2013 發表於 14-10-3 13:22
其實... 係唔犯法架
但警察都會口頭警告
算啦,都係講啫,唔好對我咁熱議啦

禁止訪問

BK Milk勳章

水晶宮

回覆:另類話題: 如果姊妹們坐緊巴士, 發生以下情況你會點做?

試過見到在巴士上層,個猥瑣鹹濕佬坐前排第一行,睇住報紙(估是風月版),手有動作,原來打XX! 死變態佬!

珍珠宮

畀面勳章

我....會偷睇

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我曾經遇過,坐巴士由屯門出荔枝角返工,全車滿晒人。係朝早坐車時間,我會同朋友傾電話。個日傾完後,我就四圍望。望到坐我隔離個男仔手機,第一眼冇乜嘢,知道佢睇緊女仔相,但之後覺得好似唔對路,我再望,見到 d 女仔係冇著衫。我個時真係眼都突。個男仔好似知道我睇到佢睇祼照,所以立刻關咗手機,之後既車程,我就望出面風景,冇再留意個男仔。

如果再遇到呢個情況,我估我選擇唔出聲。唔係我唔專重女性,而係佢有佢既自由,再加上佢又自己睇,唔係係度同人分享,我根本都唔知以咩理由話佢。就算搵到理由,佢一句你唔望我,你點知,你侵犯我私隱。到時都唔知點回應佢。

如果大家有留意,7-11收銀處,當眼位置,有賣日本 AV 女星既相既咭。

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係呀.. 所以, 我只係留意佢有咩進一步行為, 有既就報警...

那一刻我真係想鬧, 不過, 最後都係提我自己.. 多一事不如少一事~~ 而家既香港已經變得好唔開心架啦~~ 唉!!!

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Valais 發表於 14-10-3 13:37
我曾經遇過,坐巴士由屯門出荔枝角返工,全車滿晒人。係朝早坐車時間,我會同朋友傾電話。個日傾完後,我就 ...

賣 AV 相同響巴士睇私人珍藏情況應該有少少分別.... 7 仔賣 AV 相同響報檔賣色性雜誌一樣O卦...
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

首頁

尾頁

跳至