美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

我現在做緊CPS, 我可以介紹你去試做, 因為會員係可以介紹朋友試做不需要錢, 另外我個美容師一喲都唔hard sell, 只要你試做完話唔買療程, 佢就唔會再叫你買野或者唔會唔放你走, 有興趣PM我
原文章由 Li_vivi 於 08-3-3 16:30 發表
Reneex有乜facial好的?幾錢呢?
佢既facial要做幾耐的?

禁止訪問

大宅

Li_vivi,

你可以上以下的網址睇下:
http://www.reenex.com.hk/b5/section1_1.htm

我上次買$680次, 我個美容師話我做10次就不需要再做, 但係要視乎你的皮膚, 每2星期做1次, 你有興趣我可以幫你問下現在如果買要幾多錢, 因為佢有時個價錢唔同, 因為我買的時候係13/8/2007, 你可以打電話比我91339316

Shirley

原文章由 Li_vivi 於 08-3-3 16:50 發表
smallpig07,
CPS全名係?幾錢呢?

珍珠宮

Reenex's good facial treatment:
1. CPS --- peeling treatment (around $7xx)
2. neo-collagen treatment (around $1xxx, it depends what course do you joined and the discount)
3. RF treatment
** My BA is very good and nice. She has served lots of magazine journalists and magazine models. She is not hard-sell. She is at Mongkok, Langham Place. If anyone want to try a free trial, you can pm me. Thank you very much!!!
(P.S. some BK members have contacted me and have tried the free trial. They also think the treatment is good!!!)

原文章由 Li_vivi 於 08-3-3 16:30 發表
Reneex有乜facial好的?幾錢呢?
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

民房

cps都好ok架!

民房

登記可以免費試CPS一次...

http://www.reenex.com.hk/minisite/dullskin/form.php?source_id=land0308

首頁

尾頁

跳至