用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 31|主題: 117436

Reneex有乜facial好?

禁止訪問

國民生產總值:1366

BKXmas勳章

王國熱話
請兩個工人好唔好?
將軍澳好agent 介紹
年紀大的菲傭
你地姐姐visa批佐幾耐到?

大宅

國民生產總值:3315

BKXmas勳章

我現在做緊CPS, 我可以介紹你去試做, 因為會員係可以介紹朋友試做不需要錢, 另外我個美容師一喲都唔hard sell, 只要你試做完話唔買療程, 佢就唔會再叫你買野或者唔會唔放你走, 有興趣PM我
原文章由 Li_vivi 於 08-3-3 16:30 發表
Reneex有乜facial好的?幾錢呢?
佢既facial要做幾耐的?

禁止訪問

國民生產總值:1366

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:3315

BKXmas勳章

Li_vivi,

你可以上以下的網址睇下:
http://www.reenex.com.hk/b5/section1_1.htm

我上次買$680次, 我個美容師話我做10次就不需要再做, 但係要視乎你的皮膚, 每2星期做1次, 你有興趣我可以幫你問下現在如果買要幾多錢, 因為佢有時個價錢唔同, 因為我買的時候係13/8/2007, 你可以打電話比我91339316

Shirley

原文章由 Li_vivi 於 08-3-3 16:50 發表
smallpig07,
CPS全名係?幾錢呢?

公爵府

國民生產總值:26126

BKXmas勳章

Reenex's good facial treatment:
1. CPS --- peeling treatment (around $7xx)
2. neo-collagen treatment (around $1xxx, it depends what course do you joined and the discount)
3. RF treatment
** My BA is very good and nice. She has served lots of magazine journalists and magazine models. She is not hard-sell. She is at Mongkok, Langham Place. If anyone want to try a free trial, you can pm me. Thank you very much!!!
(P.S. some BK members have contacted me and have tried the free trial. They also think the treatment is good!!!)

原文章由 Li_vivi 於 08-3-3 16:30 發表
Reneex有乜facial好的?幾錢呢?
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

民房

國民生產總值:6

BKXmas勳章

cps都好ok架!

民房

國民生產總值:36

BKXmas勳章

登記可以免費試CPS一次...

http://www.reenex.com.hk/minisite/dullskin/form.php?source_id=land0308
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎