親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想請教去過嘅jm, 我將會帶8歲 + 10 歲仔去新加坡四日, 去一日Legoland, 去zoo 半日,仲有咩 theme park 啱佢哋去? USS 同埋Garden by the bay 值得去嗎?

禁止訪問

水晶宮

回覆:Theme park 選擇

1) Legoland water park
2) Sentosa adventure cove water park
3) USS
4) Luge & Skyride
5) ifly

男爵府

IFLY 除左天宇有得平,仲有邊度訂到平?我會住Sentosa 唔想特登去Chinatown 買

男爵府

仲有dolphin discovery

水晶宮

引用:IFLY 除左天宇有得平,仲有邊度訂到平?我

原帖由 brima 於 14-11-02 發表
IFLY 除左天宇有得平,仲有邊度訂到平?我會住Sentosa 唔想特登去Chinatown 買

...
我建議上網book ifly 會穩陣好多,因為我見walk in 好多時係full. 到時花了錢但玩唔到就冇瘾!

男爵府

引用:IFLY 除左天宇有得平,仲有邊度訂到平?我

原帖由 brima 於 14-11-02 發表

...
上網book 有分peak hour 同non peak hour, non peak 同天宇差價好少

大宅

回覆 EQGO 的帖子

can ask for Jason-JLTravel.

複式洋房

回覆:birdbird 的帖子

thanks, 等我睇吓可唔可以去晒先

男爵府

Sentosa adventure water park 有咩玩?

水晶宮

wishwong 發表於 14-11-16 00:43
Sentosa adventure water park 有咩玩?
Adventure cove water park 的賣點係裡面有一個 lagoon,
泳客著上救生衣玩 snorkelling,
可以見到d魚.

其餘的 water slides, wave pool, 我覺得跟其他 water park 冇咩分別,
尤其係我去完 legoland water park 再去 呢一個 sentosa water park.

首頁

尾頁

跳至