使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

突然覺得bk好黑暗!!!!!

男爵府

ballyee88 發表於 14-10-31 23:37
oh!!!! 點解會咁架.....我一路都有睇你既post架, 仲因為你...我都買左部v仔. 你會唔會有其他地方可以比我地 ...
唔駛怕,V仔好容易用,你買本食譜或上網搵下都可以知點用。
我是以前的會員bullbull(哈哈...即係開朝原老),不過事隔太耐已經唔記得個密碼喇,唯有再新account啦~~

男爵府

Apax 發表於 14-10-31 23:40
突然覺得bk好黑暗!!!!!
以前唔係咁,相信係版主個人問題。但我已經對BK失去信心。
我是以前的會員bullbull(哈哈...即係開朝原老),不過事隔太耐已經唔記得個密碼喇,唯有再新account啦~~

男爵府

BK Milk勳章

回覆 bullbull1 的帖子

書我有買呀, 但睇人地既成品會好開心架. 有d送自己唔識煮, 見到人地分享會好開心架.

男爵府

哈哈...被我講中晒, 所有在烹飪錦囊嘅post都被版主block晒喇~~

禁止訪問

回覆:徹底心淡了,各位有緣再見...

男爵府

QUSTINLING 發表於 14-10-31 23:54
我撐你!其實唔玩哩度可以去fb玩!講真,bk烹飪版同fb既煮食group差幾百條街,唔玩哩度唔係損失!

...
多謝晒你~~我都同意。其實我一路都唔放棄BK係因為知道大家係真心想同我嘅分享,放在BK上的時間係比FB還要多,例如處理相片各食譜等等。而家仲好可以放晒啲時間去FB,又唔會擔心被人block,分享都開心啲啦~~

男爵府

黑暗

男爵府

我捨不得你……

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

其實係FB開心既咪唔去BK,無謂令自己唔開心嘛,反正都係分享,做人最緊要開心,你話係咪?FB仲有好多人支持你既,加油!!保重喇!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

做人公道d, 帖內容係會員自己delete, 自己發感言將所有帖up上第一版,我只係因為會員嘅帖有人問有關代購及收到舉報去决定點做,之前亦已提示叫所有會員留意,有問題嘅回覆都絕量予以屏蔽,咁提示完都仲有會員不停問代購,要關帖係根據版規做,至於會員話我話佢搞代購,我要澄清果個係bk set 嘅選項,內容係\"禁示未經親子王國批準的團購/代購。。\", 如令會員誤會,我深表抱歉,下次會多打幾隻字解釋清楚。如仍然覺得有問題有意見或不理解要查詢可以pm管理員或聯絡bk, bk版主唔只得一個,所有決定都唔可能一人獨大,如有問題或意見,版主團隊係會商量檢討,唔存在一人隻手遮天呢回事,特此澄清。

使用意見係反映意見,咁放入呢一版係比分享食譜及烹飪心得嘅烹飪版適合,移去使用意見絕對唔係要黑箱作業或滅聲,況且會員亦有將link 放去其他帖,相信要俾意見嘅會員會揾到。

我唔係住香港,同香港有時差,咁啱今日去學校做義工,只可以中間休息有時間至上bk, 唔係要迴避問題,我都只係bk義工,bk唔係我嘅,我唔可能話晒事,所有執行嘅都係依bk指引,有意見可以大家傾,但如果唔傾唔了解就一口咬定,呢d唔理性討論。

khman    發表於 15-8-25 21:36
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係喎..我都去咗烹飪版睇,係你自己DEL,你都重複貼同一篇文,點解你話比人block既?

男爵府

pat510 發表於 14-11-1 00:58
係喎..我都去咗烹飪版睇,係你自己DEL,你都重複貼同一篇文,點解你話比人block既? ...
我係指Vitantonio 鬆餅機嘅post被封 ,而其他post係我唔想再在BK玩,要求BK 全部delete咗去,所以在線主題改晒叫Pls delete。
不過我回覆你之後會到此為止。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

bullbull1 發表於 14-11-1 01:07
我係指Vitantonio 鬆餅機嘅post被封 ,而其他post係我唔想再在BK玩,要求BK 全部delete咗去,所以在線主題 ...
哦..謝謝你回覆,你保重喇

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:pat510 發表於 14-11-1 00:58 係喎..

原帖由 bullbull1 於 14-11-01 發表
我係指Vitantonio 鬆餅機嘅post被封 ,而其他post係我唔想再在BK玩,要求BK 全部delete咗去,所以在線主題 ...
點解你話全部帖被bk block 晒?v仔帖只係關閉,唔可以再回覆,其他會員仲可以睇到內容,亦都見到閣下分享。至於要求delete 閣下其他帖內容,由於文責自負,版主唔會無故關帖移文或delete 內容,請自行編輯,抱歉。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

其實冇話邊個錯,可能都係大家立場唔同誤會咗。bullbull1 我都係你粉絲來架,呢度仲有好多人都係你粉絲,你走咗我地大家都會好唔捨得架!

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:其實冇話邊個錯,可能都係大家立場唔同誤會

原帖由 zjz 於 14-11-01 發表
其實冇話邊個錯,可能都係大家立場唔同誤會咗。bullbull1 我都係你粉絲來架,呢度仲有好多人都係你粉絲,你 ...
Agree,我都係睇完樓主個airfryer已決定入貨,我已經由1追到2

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁管理落去 越來越多人會走 唔識做 就唔好勉強 之後話自己唔係義工啦

大宅

引用:Quote:happypiano 發表於 14-10-31 23:13

原帖由 bullbull1 於 14-10-31 發表
以前仲有一位, 大力大力,但而家得一人所以咪隻手遮天囉~~佢更係想我收聲,不過佢嘅所作所為完全冇能力 ...
講起大力,我都好掛住佢嘅post

侯爵府

我係個煮飯新手,一直有睇你post跟你學野,又易學又實用,好過買cook book!真係好唔捨得你....

首頁

尾頁

跳至