親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

ccA_A 發表於 14-11-1 16:14
咁就好啦,因為我目標係新驛架,點知西門館無哂房,得返台北車站2館,我主要想住西門町夜晚可以偷 ...
非常好住! 我已訂左聖誕住第3次~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

system 發表於 14-11-8 18:42
我想知你地係話邊間丰居丫……我尋日睇見得番一間双連館 即刻嗱嗱聲book咗聖誕節

...
雙連館係雙連捷運站附近, 唔係西門町架! 上上果次去到, 有人訂左雙連館但去左西門町果度, 又要托住D行李再搭捷運啊~~~~~

珍珠宮

system 發表於 14-11-9 18:06
咁我攪錯咗我重以為係同一間……我想問咁多位媽咪其實双連館果間ok ma,係咪西門町果間先好架

...
雙連館我未住過啊~ 不過你可以SEND EMAIL去問下你既旅行日期西門仲有冇房, 有時佢會留返1,2間的~(我上次暑假去8日, 中間差1日斷開左訂唔到, SEND EMAIL問左佢原來有留起D房, 拿拿聲叫佢開放, 立即及住佢官網落單~)

我諗比較多人訂西門館係因為方便D姐~ 佢2間應該質素差不多~

珍珠宮

cherrry 發表於 14-11-3 09:29
VIA啲房會唔會好細??
都唔會, 我住探索居1大床, 放完床都仲夠位放BB床, BB床旁邊仲夠位平放2個喼落地下~(不過由於佢呢幢大廈有少少唔係正長方形, 有少少似梯形, 所以有D房大D, 有D房細D, 我2次都住大D既房, 但細既房都夠放到BB床, 係未必能夠平放到2個喼)

珍珠宮

system 發表於 14-11-10 13:31
以為我book咗果間係西門町添……咁我即刻問下佢地先……唔該晒
唔洗客氣~ ^^

首頁

尾頁

跳至