網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無JM雙11在uniqlo天貓店買左野,又用國際轉運(順豊)?
我買咗之後先發現uniqlo會將相同收件人名稱,地址同電話合并發件,咁如果10個人一齊買的話咁咪10個人的衣服都一齊包起送到轉運倉?

男爵府

回覆:有無JM雙11在uniqlo天貓店買左野,又用國際轉運(順豊)?

我有添,點算

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:有無JM雙11在uniqlo天貓店買左野,又用國際轉運(順豊)?

點發現?

男爵府

好擔心

侯爵府

引用:有無JM雙11在uniqlo天貓店買左野,又用國際

原帖由 LonelyMaMa 於 14-11-11 發表
有無JM雙11在uniqlo天貓店買左野,又用國際轉運(順豊)?
我買咗之後先發現uniqlo會將相同收件人名稱,地址同 ...
唔係掛。。。我有留言叫佢睇id,唔好一起發。。

男爵府

ensureyip 發表於 14-11-11 12:42
唔係掛。。。我有留言叫佢睇id,唔好一起發。。
我留言問, 無回

侯爵府

引用:Quote:ensureyip 發表於 14-11-11 12:42 唔

原帖由 crazycrazy 於 14-11-11 發表
我留言問, 無回
未俾錢,好驚。。有消息請通知聲

大宅

回覆 crazycrazy 的帖子

我留言問, 無回 x 2佢出咗通告話會咁,我買咗先知,立即問又覆.

有冇JM知係咪真係合併一齊發貨呀?如果係,順豐係唔會收件的.

通告如下:

http://uniqlo.tmall.com/p/ggq.htm?spm=a1z10.1.w4007-8131989010.8.RjgQnD
2. 订单合并
为了在活动中更好地服务每一位顾客,我们将对订单分拣及配送服务进行优化。系统将对同一收件人(收件人姓名、电话、地址均一致)的订单进行合并之后安排配送。

男爵府

引用:回覆+crazycrazy+的帖子我留言問,+無回+x+2

我留言問, 無回 x 2佢出咗通告話會咁,我買咗先知,立即問又覆.
你有無順豐件,順豐會唔會放d 乜野去分辦貨件?我問順豐都無回我

大宅

我之前已經試個,有另外一個人的訂單同我訂單的發貨運單號一樣,順豐問都唔問我,就咁佢收同退回去.我同賣家講係咪俾錯NO我,佢話無,好好彩個賣家唔收我錢再用新的運單號發多一次,我同SF講,個運單號改咗,SF佢地要同賣家直接聯系攪番清楚佢.我自己同佢地講都無用.如果今次都咁,好有可能SF唔會收件.

男爵府

引用:回覆+crazycrazy+的帖子我之前已經試個,有

我之前已經試個,有另外一個人的訂單同我訂單的發貨運單號一樣,順豐問都唔問我,就 ...
希望unilqo 快d 回我

男爵府

回覆:有無JM雙11在uniqlo天貓店買左野,又用國際轉運(順豊)

等左成日都無人回

侯爵府

下午拍完宜家想俾錢顯示無法付款,話冇貨。唔買la

大宅

引用:下午拍完宜家想俾錢顯示無法付款,話冇貨。

原帖由 ensureyip 於 14-11-11 發表
下午拍完宜家想俾錢顯示無法付款,話冇貨。唔買la
拍咗要15分鐘內付唔係就無效。

uniqlo最終都無覆好。無法,最差的情況就係當無賣過囉

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我雙11都有在uniqlo天貓店買野, 但我係用私人集運
都有少少驚呢個問題, 我又唔記得拍單時備註
頭先問u記客服想佢幫我備註返(因我已付款, 佢未發貨), 佢話雙11發貨量太大無得修改信息
淨係覆埋d copy and paste既條款比我睇, 9唔搭8, 想問多句仲offline埋
好彩間集運唔算係出名多人用, 我都急急同集運交帶一聲, 如有單號即刻update佢, 幫我登記單號落我名下先, 以免被其他客認領左就頭痕了

伯爵府

回覆:LonelyMaMa 的帖子

我記得順風有一條拒收原因係因為包裹內含有一個以上客人ge物品

大宅

雙11+$2首重 ,大把人用順豐
我諗唔只呢間會咁做......

大宅

大家今次唔好咁自私, SHARE 一下已發貨的單號

SHARE 左, 唔係收件人改, 係改唔到.

SHARE 左, 唔死得.

男爵府

引用:大家今次唔好咁自私,+SHARE+一下已發貨的單

原帖由 pikpikpik2 於 14-11-12 發表
大家今次唔好咁自私, SHARE 一下已發貨的單號

SHARE 左, 唔係收件人改, 係改唔到.
即係?

大宅

crazycrazy 發表於 14-11-12 16:01
即係?

如果發貨左, SHARE 下單號, 睇下有無一樣, 及早知道有無出問題

首頁

尾頁

跳至