婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:其實你明知你99性格有問題....解釋D咩...叫

原帖由 aaron626 於 14-12-18 發表
其實你明知你99性格有問題....解釋D咩...叫佢點做, 會有用咩?

佢自己有答案...你唔中佢心意...覆左佢...佢 ...
係,我係覺得佢一直對我有諗法,正常人點會咁,可能佢認為自己好有米,其他人都貪佢錢咯,就連我老公都俾佢話:因為無俾錢xx(老公名),所以佢唔理我!佢係咁同老公阿姨講噶!更何況係我,我見佢開口埋口都係錢呀車呀,就知佢點睇我啦!
我無可能會認錯,咁只會如佢所言,我係見錢開眼怕咗佢,受威脅所以低頭!況且,我都無地方做錯,一切係佢自己幻想

子爵府

其實因為佢自己係D咁既人...所以先咁諗人...

$係佢唯一令佢有安全感既東西....佢都咁諗D仔...何況你係外人...
佢想用$留住D仔係身邊...有多D人陪佢...你就係分左佢個仔既情敵..大婆點會鍾意小三呢?

既然你老公都支持你....你又唔洗靠99....你99又過哂火.....
咁BYEBYE佢條尾喇...........

三姑六婆唔洗理...傳聲筒都可能係收左99既著數...先幫佢攪事攪非....
我會唔再聽TEL......係寧靜開心既環境教育自己既小朋友......

HAPPY ENDING!!!

大宅

回覆:aaron626 的帖子

無錯!

公爵府

mamacolly 發表於 14-12-18 11:08
我一直無回覆佢,佢今日又wechat我:我架車我買嘅我要自己用,我叫xx(我老公)攞翻key俾我,我自己嘅姐妹 ...

咁你咪答佢: 哦!咁你直接搵XX(你老公)得㗎啦!

大宅

引用:Quote:mamacolly+發表於+14-12-18+11:08+我

原帖由 littledot 於 14-12-18 發表
我老公話99完全無打過俾佢,其實係我老公講得岩,99就係挑我機,想我驚佢想我覺得後悔⋯⋯真係好無聊幼稚同狹隘!!

公爵府

回覆 mamacolly 的帖子

你咁樣答佢咪等於話佢知你唔在乎架車囉

其實俾我會第一個message時就覆埋佢話你哋自己申請屋,一嚟講清楚唔駛一齊住,二嚟唔駛等佢以為你哋好希罕痴住佢,等佢係度“亞亞咋咋”

大宅

引用:回覆+mamacolly+的帖子你咁樣答佢咪等於話

原帖由 littledot 於 14-12-18 發表
回覆 mamacolly 的帖子

你咁樣答佢咪等於話佢知你唔在乎架車囉

首頁

尾頁

跳至