家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

請指教

a pregnancy ticker[/url][url=http://www.pregnology.com]Make

大宅

回覆:邊到買samsung電子鎖平?

我都想知 mk 有間$3600 加 $600 安裝價

子爵府

淘寶
或去韓國旅行時買

Mr.Long    發表於 14-12-15 14:15

男爵府

月餅勳章

回覆:jilly_goodsiste 的帖子

香港yahoo拍賣

男爵府

團購網好似有,賣千幾…

大宅

荃灣三千三,行貨,780 裝, 旺角要4200 ,裝鎖另計。荃灣德華公園後面果條街,街頭兩間賣水貨,街尾先賣行貨。如果要約裝鎖,要早點約,因為都要排二三個星期先有師傅裝。

利申,岩岩裝完,師傅都裝左成個鐘頭架

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:邊到買samsung電子鎖平

我喺yahoo bid,師傅好細心又專業,整得好好。

最初我上網睇有幾間,呢間雖然裝工較貴,但望落安裝得好d......事實裝完我都好滿意,全家都好開心咁用緊。

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我剛在上周六在旺角PLC買咗金色 (無指紋), 有八五折, 三千有找, 另$780裝工, 包一年上門檢查維修, 另兩年保養. 唔知貴幾多, 但原裝行貨, 原裝PLC安裝, 心安!

Chirley    發表於 15-6-8 12:10

男爵府

回覆:jilly_goodsiste 的帖子

我旺角買717,十月裝左,$2800+$780PLC香港代理裝工,可能貴左D。我裝完第二日發覺有問題,PLC有師傅在附近就即刻上來攪,服務幾好

水晶宮

引用:我剛在上周六在旺角PLC買咗金色 (無指紋),

原帖由 luckymother 於 14-12-15 發表
我剛在上周六在旺角PLC買咗金色 (無指紋), 有八五折, 三千有找, 另$780裝工, 包一年上門檢查維修, 另兩年保 ...

有85折咁好? 我最初都問過PLC, 但都幾貴,所以最後上網bid算了。
你$780裝工係for新門嗎?定新舊都係咁多?

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 YuYuMother 的帖子

我係新屋新門, 無問舊門是否一樣呢!

子爵府

我有八五折, 可能因為我上星期幫佢哋賣咗三盞歐洲燈

水晶宮

引用:回覆 YuYuMother 的帖子我係新屋新門, 無問

回覆 YuYuMother 的帖子

我係新屋新門, 無問舊門是否一樣呢!
因為舊門安裝會複雜d所以一般會貴d....

水晶宮

引用:我有八五折, 可能因為我上星期幫佢哋賣咗三

我有八五折, 可能因為我上星期幫佢哋賣咗三盞歐洲燈
very good 喎…:good

禁止訪問

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

想問呢把鎖有咩好呀?

大宅

回覆:big_bb_ff 的帖子

請pm

複式洋房

可否pm 我

民房

可否pm荃灣果間既地址同電話比我,萬分感激

侯爵府

我啱啱响旺角睇門時問過, 我買門, 有優惠價 - $3400 包安裝, 係無指紋款, 係咪算平???

首頁

尾頁

跳至