懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

見紅冇痛入左院,醫生話未生得...

有冇jm都係咁,一般見左紅幾耐會生???

珍珠宮

回覆:38w4d見紅未生得,有冇jm都係咁?

一dd咖,有d見紅幾日,有d即日就生得,不過見得紅bb都係隨時ready出世咖啦,加油呀

大宅

引用:見紅冇痛入左院,醫生話未生得...有冇jm都

原帖由 janice_chan128 於 14-12-15 發表
見紅冇痛入左院,醫生話未生得...

有冇jm都係咁,一般見左紅幾耐會生???
我就係咁,剛過去的星期六是37週2,早上見紅,因為第一胎唔知咩事,就去醫院檢查下,點知下面姑娘話要辦入院先可以幫你檢查,上到樓上檢查就話胎兒心跳,胎動都很正常,子宮頸又未開,報告了醫生,醫生話其實未生得,可以回家休息😅

大宅

回覆:bayb2015 的帖子

就係今次入院檢查,令我好懷念阿B踢我的肚皮,突然間唔想佢咁早出世😁😁

別墅

大前晚(37w4)見紅(幾滴血)入院, 住咗一晚無血無痛, 中午12點前醫生批准出院。今日38w, 仲未有動靜。

洋房

回覆:bayb2015 的帖子

我都有同感,第一次入產房乜都唔知好緊張,下次真係生得有晒準備應該定好多,未嘗係一個好經驗^^

洋房

回覆:wong2014 的帖子

我38w4見紅入院話未生得叫我出院休息,今日38w6都仲未有動靜但keep住有血....

大宅

引用:我38w4見紅入院話未生得叫我出院休息,今日

原帖由 janice_chan128 於 14-12-15 發表
我38w4見紅入院話未生得叫我出院休息,今日38w6都仲未有動靜但keep住有血....

...
我在醫院時檢查沒再流血,但返到家後又再流,每次都是很少量,流了3天就暫時停止了,可能是阿B進入產道前的反應呱😅

複式洋房

我都38w,擔心緊

複式洋房

I\'m 38w6d... 好緊張

別墅

我今日38w6d, 第一次見小小紅,粉紅色幾滴,但唔痛,唔知入唔入院好。。。

珍珠宮

畀面勳章

引用:我38w4見紅入院話未生得叫我出院休息,今日

...
點解有得出院

我果陣醫院講明,一係停血,一係生左

唔係冇得出院

你邊間呀?

首頁

尾頁

跳至