請問大家join california fitness 最平幾錢?thx - 自由報料 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

自由報料 今日: 407|主題: 260486

請問大家join california fitness 最平幾錢?thx

大宅

國民生產總值:1554

BK Milk勳章

我幾年前join過$2xx簽兩年,one club only. 而家諗緊出去報散course定報番california. 請大家share下你地報幾錢?thx

禁止訪問

國民生產總值:131

大宅

國民生產總值:1554

BK Milk勳章

引用:宜家California Fitness有月費套餐,每個月

原帖由 有型才女子 於 15-07-06 發表
宜家California Fitness有月費套餐,每個月$888,仲有好多種唔收費嘅體驗項目添,我覺得你join 翻加州健身 ...
每個月888好貴

大宅

國民生產總值:1594

引用:宜家California Fitness有月費套餐,每個月

原帖由 有型才女子 於 15-07-06 發表
宜家California Fitness有月費套餐,每個月$888,仲有好多種唔收費嘅體驗項目添,我覺得你join 翻加州健身 ...
888唔好join pure fitness, fitness first!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.