婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

KenHim 發表於 14-12-25 19:54
你依家嘔血喎,自己食咩藥呀?你先生唔知急症室有醫生睇架咩?仲等
多謝JM的關心,已經去左照了,有胃藥吃了,多謝JM
其实我的要求不高,只要幸福一辈子就够了~~~

大宅

library 發表於 14-12-25 21:46
明白你處境,做人父母真係連病都有顧慮
是吖,想好多的,又擔心自己真是有物野事,又擔心距地2個我行開左點算,唉,做左人父母才知艱難,所以有病真是要醫,就算不為自己,都要為小朋友著想。
多謝您的關心,希望我快些好返。

大宅

lovewaimama 發表於 14-12-25 22:36
同意
多謝關心,真是體驗到BK的溫暖,在BK度混左幾年了,一直都感受到,有滴物野事,就算同C6傾不到,都會上BK上呻,真是很感激有各位JM,肯聽我呻,肯幫我也主意,多謝曬各位。
溫暖無處不在。每天都要過得開心喔各位!

伯爵府

回覆:冇拉拉嘔好多血(有圖慎入)

保重呀Jm,小朋友好需要你架,要鍚自己

侯爵府

selenalim 發表於 14-12-29 15:44
多謝曬,其實我已經嘔過一次的了,呢滴藥是上次的醫生開的,想住頂住檔先甘啦!放心啦,已經去照左了。但是 ...
差d嚇死我以為您亂食藥。照左就好喇,睇下醫生點講先。保重身體

男爵府

回覆:冇拉拉嘔好多血(有圖慎入)

已經係2個小朋友既媽咪,要對自己既健康著緊D!講緊嘔血喎,唔係一般傷風感冒。樓主老公仲搞笑,假期冇醫生,啦啦臨湊2個,比老婆去醫院睇啦,拖幾日病情可大可小! btw宜家冇事就好,以後要注意啦!祝樓主同家人都身體健康

首頁

尾頁

跳至