夫婦情感

跳至

首頁
12345...15

尾頁

禁止訪問

回覆:Kikiiz 的帖子

男爵府

引用:佢好絕,我想傾都無機會傾,其實bb爸爸佢果

原帖由 Kikiiz 於 15-01-01 發表
佢好絕,我想傾都無機會傾,其實bb爸爸佢果邊爸媽都有唸過唔要,因為話我之前食過一個月避孕藥會生白痴仔, ...
可能個男仔會諗:
我覺得好恐怖,一有左bb就變成咁,點解唔比機會我解釋,就一手打爛哂我啲嘢,如果真係唔愛你當初我就唔會話娶你,我可以點

你唔可以用大肚做借口,想做乜就做乜。佢好明顯已經忍左你好耐啦。你自己好好諗下啦。前面好多jm已經講得好有道理ga la。

子爵府

回覆:Bb爸爸決定唔要bb,唔要媽咪了(有點長)

電腦,iPhone, iPad....呢度閒閒哋已幾皮嘢,遲返一陣就搞成咁,你expect對方點同你對人世? 其實係你自己頓啫,30號打爛哂啲嘢,其實對方已對你死心,31號同你食嗰餐明顯是 farewell 餐,今朝同親人商量過後,鐵定跟你斬纜,2015重新開始

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

tobey0713 發表於 15-1-1 23:46
如果第時個bb出世,你又控制唔到自己情緒會更危險
怕佢到時打爆個仔呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Bling11 發表於 15-1-1 23:47
電腦,iPhone, iPad....呢度閒閒哋已幾皮嘢,遲返一陣就搞成咁,你expect對方點同你對人世? 其實係你自己頓 ...
我反而覺得個男仔好有風度, 好冷靜, 冇爆樓主
呢D男仔香港冇幾多個

tamsiusuet    發表於 15-1-2 11:37
littlesun    發表於 15-1-2 03:13
Miulo    發表於 15-1-2 00:31

大宅

如果你有誠意去面對你自己嘅問題,你唔應該係問係咪就算你改都改變唔到佢嘅決定!而係點都要改左你自己公主病嘅性格!有邊個頂得你順?係咪改完都挽留唔到,你就會唔改?自己反省下,有因先有果。

子爵府

引用:Quote:Bling11 發表於 15-1-1 23:47 電腦,

原帖由 vivibabyvivi 於 15-01-01 發表
我反而覺得個男仔好有風度, 好冷靜, 冇爆樓主
呢D男仔香港冇幾多個
其實此帖 title應改為:BB爸爸終於忍夠BB媽媽了

vivibabyvivi    發表於 15-1-1 23:54

男爵府

引用:Quote:原帖由 vivibabyvivi 於 15-01-01 發

原帖由 Bling11 於 15-01-01 發表
其實此帖 title應改為:BB爸爸終於忍夠BB媽媽了

子爵府

俾我會擔心BB會在一個沒安全感的家成長會沒咁好,我老公脾氣唔好,吵起來會發癲,揼野,伹都沒你恐怖,我都好後悔害咗兩個仔。

伯爵府

其實我未看各位JM既意見....看完你打出來既事
第一下感覺

-----------有左脾氣大唔係籍口WO

-----------脾氣大到要打爛晒D野??????????????

我感覺到..你老公係你打爛完野...仲表現好細心....唔係佢對你做既野冇反應
係佢對你心灰到...."你掉啦...我都唔想話你啦....."

唔係佢見完家人先變
而係我覺得佢早早已經忍讓緊你但你一直冇改善自己既問題
因為怕你有事....所以先叫多幾個人...有咩事可以幫手吧了

別墅

昨日種的果,佢應該忍唔到落去,你脾氣差得太誇張,可能太大壓力,或者需要搵醫生幫助。

可能係情緒病,或者同bb爸爸傾仲可唔可以齊解決?

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

子爵府

引用:其實我未看各位JM既意見....看完你打出來既

原帖由 馬明嫂 於 15-01-02 發表
其實我未看各位JM既意見....看完你打出來既事
第一下感覺
對,搵親戚來係驚你失控,多幾個人幫手,直至送你返返去你媽度。佢識諗過你好多

littlesun    發表於 15-1-2 03:14

子爵府

引用:我真心知道自己好錯最錯係害左個bb

原帖由 Kikiiz 於 15-01-02 發表
我真心知道自己好錯
最錯係害左個bb
當是人生教訓吧

男爵府

牛年勳章

佢真係忍夠了一月一號第一餐無同你食都發顛,比著我係男人走左好耐

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

子爵府

引用:Sorry 我想問香港係咪唔接受人工流產係咪要

原帖由 Kikiiz 於 15-01-02 發表
Sorry 我想問香港係咪唔接受人工流產
係咪要國內先有
好似要兩個醫生簽紙,你可徵詢下醫生先,徵詢不屬犯法。始終呢啲嘢在香港做安全啲

禁止訪問

引用:Sorry 我想問香港係咪唔接受人工流產係咪要

大宅

如果你男友真的唔要bb, 你亦不能一拖再拖, 已經11週啦! 就算你願意改, 男友接受嗎?
你還細 (24歲)千萬唔好攞自己一生和小朋友一生作賭注。

希望你能清醒一點, 我相信你男友係諗清諗楚來同你講。

講真剛剛有左情緒起伏咁大, 如果生完之後咪更容易有產後抑鬱症。

男爵府

不如俾大家冷靜下先。明白有咗會有脾氣,但....樓主嘅脾氣好似大咗啲喎。你發完脾氣發泄咗啫,但你男朋友一直硬食,佢都需要空間舒緩一下。而家先11周,你咁大脾氣點頂到40周?你男朋友都要考慮自己心理素質,唔止女人有產前/後抑鬱,男人都會有,既然決定得結婚生bb,就要互相體諒,唔好成日覺得自己付出幾多幾多,因為喺你付出嘅同事,對方亦相對地為你付出緊

首頁
12345...15

尾頁

跳至