美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:激光脫毛~~Dermes定MediLASE好D?

我兩邊都有試做過,最後都係揀咗Dermes , 鐘意個度的環境、service,又唔hard sell,最後join咗underarm and full leg,無規定幾多年review一次,總之整到無毛為止。
我本身好怕痛,做嗰時係會有d痛,不過可接受,因治療師有幫我一邊打一邊按

子爵府

回覆:veron0521 的帖子

Around 3xxxx,其實好肉赤,不過又貪靚....

最貴係full leg同cps,因為以前我成日剃&拔,好多黑點同紋,所以要做cps
如果浄係脫毛,laser已經足夠,基本做4-6次就ok!

子爵府

引用:Quote:原帖由+Toffeegirl+於+15-01-21+發表

原帖由 luvingxxxxx 於 15-01-21 發表
咩係cps呀?
Cps係更生活膚療程,用嚟美白,減皺紋同收細毛孔
一般laser脱毛,2個月做一次,由於我underarm好多雞皮,紋同黑點,咁我每隔10日做一次cps,如果你以前無剃/拔,皮膚ok係唔使做的~

子爵府

引用:回覆+Toffeegirl+的帖子3萬LOL+超貴!!!

原帖由 veron0521 於 15-01-21 發表
回覆 Toffeegirl 的帖子

3萬LOL 超貴!!!
Yes......心在淌涙
如果只做underarm 6次係around 6-7xxx,你有朋友介紹又可再平dd

子爵府

引用:回覆+Toffeegirl+的帖子CPS真係有用??

原帖由 veron0521 於 15-01-21 發表
回覆 Toffeegirl 的帖子

CPS真係有用??
暫時做咗1次,黑點係的確少咗,雞皮有待觀察

子爵府

minirat 發表於 15-4-28 15:16
請問full legs幾錢?
約19K,打左2次已經少左好多

首頁

尾頁

跳至