親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

日期係復活假前,去程$360,回程$0機票,計埋行李,劃位三個人$3300

時間短D, 去程黃昏機,四日三夜,去到已經晚上,只得兩日全日,大家有什麼重點推介?想去動物園,又想玩jungle jump, 夠時間去白廟嗎?

請大家多多指教

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

白廟好遠, 你實得兩個全日, 1日join個tour, 1日行雙龍寺同古城啦

別墅

回覆:訂咗HK express 去清邁,回程零機票優惠

謝謝回覆!你意思join一日local tour 去雙龍廟同古城?

大宅

jungle jump (local tour) 約THB1600
雙龍廟同古城, 搭車就可以.

一日:雙排車去動物園水族館, 玩完再搭雙排車去雙龍寺

大宅

http://www.hotels2thailand.com/c ... dise-chiang-mai.asp
買過OK, VISA, 在門口換票!

(1) jungle jump (local tour) 約THB1600
(2) 雙排車去動物園水族館, 玩完再搭雙排車去雙龍寺
(3) 3D 古城
(4) Kasalong Shop high tea buffet 425++ (Only Sat and Sun) 1-3pm/3-5pm

別墅

回覆:j98568983 的帖子

謝謝回覆!其實白廟同雙龍廟係咪兩個不同的廟呢?

別墅

另外jungle jump 會玩幾耐呢?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

j98568983 發表於 15-1-27 15:21
jungle jump (local tour) 約THB1600
雙龍廟同古城, 搭車就可以.
我都 plan 去清邁, 清邁好似比較少資料, 大約3 月中去5 days, 有冇行程 / 資料 share ? Thanks

男爵府

引用:Quote:j98568983+發表於+15-1-27+15:21+jun

原帖由 dw0501 於 15-01-29 發表
我都 plan 去清邁, 清邁好似比較少資料, 大約3 月中去5 days, 有冇行程 / 資料 share ? Thanks ...
我都係3月中去6日

別墅

大家坐HK express 去嗎?

大宅

我五月尾去, 都在看資料中, 飛hk express

大宅

通常8am pick up, 約3pm送回酒店, 約玩2.5小時, 不走回頭路

其實白廟好遠沒有去, 有一天團, 但車程很久.

雙龍寺巿區, 近動物園,
先去動物園, 水族館玩, 再去雙龍寺.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:+http://www.hotels2thailand.com/chiang-m

原帖由 j98568983 於 15-01-27 發表
http://www.hotels2thailand.com/chiang-mai-show-event/art-in-paradise-chiang-mai.asp
買過OK, VISA, 在 ...
Thanks for sharing

別墅

回覆:j98568983 的帖子

謝謝回覆!我想都係輕鬆D, 放棄白廟了!

別墅

我都係復活假前坐 HK Express 去呀, 3月29日出發, say 個 Hi 先 !!!

大宅

我訂左三月三十一日出發,未plan行程

別墅

我上網睇comment, 搭HK express 出發前幾日要check 下班機,會唔會被cancel, 回程亦都係,希望我哋順順利利!

男爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

我復活節4-11號去,都係零蚊回程,宜家睇緊酒店

別墅

環保接龍勳章

我都係BOOK 左 HK EXPRESS 復活節去,而家睇緊酒店,我一家4口,未去過清邁,酒店有咩好介紹 ?

因小朋友細,純粹想O係酒店游水、玩,輕輕鬆鬆渡假,所以想訂一間設備比輕完善、舒適、新淨的酒店。想近市區,好可行下街、食下地道美食。

別墅

引用:我都係BOOK 左 HK EXPRESS 復活節去,而家

原帖由 LKL 於 15-02-10 發表

我都係BOOK 左 HK EXPRESS 復活節去,而家睇緊酒店,我一家4口, ...
BK JM 推介 Shangri-La,近夜市同方便,我亦book咗,用HSBC via Agoda 訂有九三折

首頁

尾頁

跳至