網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我尋日果2張單都仲未入庫,今日追爆4PX,佢竟然話未收到貨,我話系統顯示簽收左,佢就叫我提供簽收單同佢核實,心諗有無搞錯...

大宅

回覆:4PX 逾時入庫 唔認脹!!!!!!!!

唉,早d見呢個post就好了。。。我4件貨今朝簽收,問左話太多貨未處理,第一次用佢,總之唔試啦

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我有4袋貨,有一袋前日簽收而家都未入庫,有一件昨天簽收,全部都未入庫,下次要考慮下用唔用佢

男爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:Quote:amymymy 發表於 15-1-28 17:08 點解

原帖由 ivory0915 於 15-01-29 發表
順豐逾時入庫,都唔肯賠喎,我 claim 緊,順豐大話連篇,話人地假 record,但我唔止一單囉,唔通間間都假 ...
我就claim過出庫耐囉。。。

大宅

我都中伏,三件貨收左,只有一件入左庫...之前用都無咁慢架.....

子爵府

递四方:您好,因临近春节,每天入库包裹较多 ,导致我司仓库货物爆仓,27号一天一整天都暂停收货,快递公司官网做的是假签收记录,包裹是28号签收,并在当天安排入库,并未延误入库,以上给您带来不便之处还请您谅解。祝您生活愉快!

子爵府

全人誁大話,得佢誁既先真架。 所以佢呢世都唔係遲入庫

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

大話連篇
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

子爵府

引用:大話連篇

原帖由 ivory0915 於 15-01-29 發表
大話連篇
係。佢開大d賠千萬都得,反正永遠唔洗賠

公爵府

引用:递四方:您好,因临近春节,每天入库包裹较

原帖由 ikab 於 15-01-29 發表
递四方:您好,因临近春节,每天入库包裹较多 ,导致我司仓库货物爆仓,27号一天一整天都暂停收货,快递公 ...

男爵府

唔好話入庫慢,佢出庫都慢,比晒錢等左兩日都唔出庫

男爵府

BB防敏心得分享勳章

男爵府

星期一下午收晒貨,到而家都仲未出到
8點鐘問佢做乜鬼唔出貨,佢9點後先覆,但個回覆係話佢9點收工,聽日再問過

男爵府

經常性,問親都話未簽收

伯爵府

回覆:goodmonkey 的帖子

遲左出庫冇得賴啦,申請賠錢啦,但最好等收左件先申請

伯爵府

回覆:ikab 的帖子

之前月中我都試過,嗰日話電梯維修,但我得一件係未入庫,跟住第二日就入左庫,仲早左出庫,我咪信左

子爵府

引用:星期一下午收晒貨,到而家都仲未出到8點鐘問

原帖由 goodmonkey 於 15-01-29 發表
星期一下午收晒貨,到而家都仲未出到
8點鐘問佢做乜鬼唔出貨,佢9點後先覆,但個回覆係話佢9點收工,聽 ...
咁都得?!

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

順風的無賴回應,無窮無盡的大話

. . . .

親,很抱歉,我司是不根據快遞公司簽收時間進行核實的呢,因快遞公司在派送前就會推送我司簽收信息,我司也是不會單件收取您的快遞,都是由快遞公司批量發到我司,逐一入庫的呢。

. . . . . .
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

男爵府

我有件貨送到去佢拒收,搞到我唔敢叫賣家再送...要轉送去第樹,之前用佢都唔係0甘既...家陣比左錢唔知幾時先出庫...唯有等.....

可能近過年真係好多貨...下次都唔好呢D時間買野....

子爵府

引用:順風的無賴回應,無窮無盡的大話 . . . .

原帖由 ivory0915 於 15-01-30 發表
順風的無賴回應,無窮無盡的大話

. . . .
咁即係官方所有集運已同一口徑。 \"唔關佢事,係人地報假。 以后 佢唔入庫,唔出庫,你都吹佢唔脹

首頁

尾頁

跳至