自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

回覆:請推介正能量既歌,謝謝

爸爸去哪兒

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

xmastree 發表於 15-2-10 22:54
有無英文歌?

Paul Simon – Bridge Over Troubled Waters

When you're weary
Feeling small
When tears are in your eyes
I will dry them all

I'm on your side

When times get rough
And friends just can't be found
Like a bridge over troubled water
I will lay me down
Like a bridge over troubled water

When you're down and out
When you're on the street
When evening falls so hard
I will comfort you

I'll take your part
When darkness comes
And pain is all around

Sail on Silver Girl,
Sail on by
Your time has come to shine
All your dreams are on their way

See how they shine
If you need a friend
I'm sailing right behind
I will ease your mind
I will ease your mind

侯爵府

hashtag影視迷勳章

克勤…紅日…
命運就算顛沛流離
命運就算曲折離奇
命運就算恐嚇著你做人沒趣味
別流淚 心酸 更不應捨棄…

老餅會員上科林只求開心!

大宅

回覆:9527 的帖子

Beyond 不再猶豫
問句天幾高心中志比天更高
自信打不死的心態活到老
wow……縱有創傷不退避
親手寫上每段得失樂與悲……

欣宜 愛回家主題曲
在世間遮風擋雨有一種愛,柔韌到……

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

唔知點解想起在天堂的家人, 就會想起呢首歌, 之後心情就會好D!

No Matter - Angel

Doesn't matter who you are with
Doesn't matter where you are going
Don't you know I'm still waiting here for you
And praying for you

In the sunny days, Sun will light your day
In the windy days, Wind will lead your way
I have to say, you're my treasured moments
Never gonna walk away

In the rainy days, rains will share my tears
In the stormy days, storms will steal my pain
Just go your way and leave things all behind
Spread your wings and fly away

I'm pretending you are mine
I'm wishing you'll be fine
The moments we shared never die
You've made a difference to my life
And let me realize
The feelings I've kept deep inside

珍珠宮

Hero

男爵府

高山低谷
傷心的人別聽慢歌
The best is yet to come

大宅

歌名:總有愛
歌手: Beyond
作曲: 黃家強
作詞: 黃家強

千般百股暖流 從你關心的說話
深深感激一切 我一生記心中
在急風撲面而來 迷失中找到你
我的心不須驚怕 有你伴我身邊

*時光總飛逝 未能停留 容許多給你愛
 以歌聲感激 知心好友 我願為你高歌
 有天可相聚 未曾遺忘 人海中得到你
 與天邊中的海角與你 快樂地再高歌 *

風吹雨打過程 成我一生的鍛鍊
不懂哭泣衝刺 有歡呼有歌聲
讓心窩熾熱未來 人生中總有愛
以雙手驅走黑暗 有願望有星光

Repeat ****

大宅

引用:有無英文歌?

原帖由 xmastree 於 15-02-10 發表
有無英文歌?
Katy Perry - Fireworks

珍珠宮

王馨平 生命有價

大宅

陳百強 鼓舞

為甚要受苦痛的煎熬 快快走上歡笑的跑道
剩一分熱仍是要發光 找緊美好
春風一吹草再甦 永遠不見絕道
明日變遷怎麼可知道 何事悲觀信命數
似朝陽正初升 你要自信有光明前路
願知生命誠可貴 能為你鼓舞 

路上我願給你輕輕扶 你會使我感到好驕傲
幸福歡樂陪著你 去找一生美好
將一聲聲嘆息 化作生命力
懷著信心解開生死結 雲霧消失朗日吐
以真誠 我祝福你會踏上那光明前路
願將一腔熱誠給你 常為你鼓舞

Danny , miss u

大宅

前路點走過 陳百強
曲:梁肇基 詞:鄭國江

邊個知道路點樣走過?
崎嶇險阻可會多?
不要想前路點樣走過,
天天擔心好快傻。

* 前面有山或有河。
仍舊要走不必歎奈何,
就算峻嶺必需跨過,
就算深淵險谷必需躍過。

想要知前路點樣走過?
試試走下不要躲。
幾困苦人類都闖得過,
甘都擔心都算傻。

前路要懇拓就要鋤,
無論結果他朝如何。
若發覺了今天的錯,
就要想法子去追補過錯
.................................................
Jm,依首真係寫得好,尤其嗰句\'天天擔心好快傻\'

Danny , miss u

禁止訪問

男爵府

蘇打綠 《你在煩惱甚麼》

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:唔好咁舊。類似我的驕傲,明日恩典…講愛情

原帖由 hohoho924 於 15-02-10 發表
唔好咁舊。

類似我的驕傲,明日恩典…講愛情,友情,人生…
我淨係諗到(紅日)咋

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

公爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

鄭秀文
戰勝自己

放得低 誰在意原因
曾歷挫敗傷感已不需慰問
讓我的將來 感激今天的障礙
跌下又再企起……

我今期至愛

子爵府