親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

兩個囡囡2.5歲和4.5歲,去hellokitty town 還是 angry bird 較好?看official website hellokitty town 好像沒有什麼野玩,收費也不平,angry bird park 既遊戲是否適合較大既小朋友?請大家給一點意見。因為去hellokitty town我打算住trader, 如去angry bird park我會book ksl. 謝謝!

大宅

引用:兩個囡囡2.5歲和4.5歲,去hellokitty+town+

原帖由 大白豬 於 15-03-16 發表
兩個囡囡2.5歲和4.5歲,去hellokitty town 還是 angry bird 較好?看official website hellokitty town 好 ...
我覺得hello kitty town好d
佢一棟三層,多d野玩

大宅

我上年只去hello kitty town 一層,吾值得去;聽講另外兩層好玩啲。

大宅

回覆:hellokitty town vs angry bird park

係吖!要買埋另兩層門票
最高個層係有機動遊戲
中間個層有show睇同埋啱較細小朋友玩

大宅

回覆 lovelymbbb 的帖子

我想問hello kitty + little big club = 3層呢?

另, 我想問在那裡要預多少時間玩呢?

我有3個小朋友 (分別: 3, 5, 9歲)

大宅

引用:回覆+lovelymbbb+的帖子我想問hello+kitty+

原帖由 Celia0001 於 15-03-17 發表

我想問hello kitty + little big club = 3層呢?
其實hea住咁玩,4-5個鐘實夠你玩晒
因為佢每層都有類似playhouse咁既地方
又隨便出入(當然要買埋佢兩邊入塲門票)

大宅

引用:回覆+lovelymbbb+的帖子我想問hello+kitty+

原帖由 Celia0001 於 15-03-17 發表

第一層,hello kitty
第二層a little club,佢入面包括埋第三層Thomas,有機動遊戲玩(類似冒險樂園)

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:hellokitty town vs angry bird park

我見hello kitty 好似冇咩玩, 打算只買little big club 飛, RM 75, 3層玩曬就RM 110

大宅

引用:我見hello+kitty+好似冇咩玩,+打算只買litt

原帖由 Lqueenie 於 15-03-17 發表
我見hello kitty 好似冇咩玩, 打算只買little big club 飛, RM 75, 3層玩曬就RM 110
我跟包車司機買就37SG
不過都可以話hello kitty個陣無咩玩既
但我第一次去
就唸住度度都玩下😂

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+Lqueenie+於+15-03-17+發表我

原帖由 lovelymbbb 於 15-03-17 發表
我跟包車司機買就37SG
不過都可以話hello kitty個陣無咩玩既
但我第一次去

我知Jason 賣SG37, 但我得2個鐘玩, 見唔係太吸引就算

大宅

引用:+本帖最後由+Lqueenie+於+15-3-17+18:21+編

原帖由 Lqueenie 於 15-03-17 發表
咁得兩個鐘又真玩唔到咁多個

大宅

謝謝! 買2邊門票是指 Hello kitty + little big club, 對嗎?

大宅

回覆 Lqueenie 的帖子

RM 110 --> 是否去到門巿買的價錢呢?

大宅

引用:回覆+lovelymbbb+的帖子謝謝!+買2邊門票是

原帖由 Celia0001 於 15-03-18 發表

謝謝! 買2邊門票是指 Hello kitty + little big club, 對嗎?
對呀!

珍珠宮

引用:回覆+Lqueenie+的帖子RM+110+-->+是否去到

原帖由 Celia0001 於 15-03-18 發表
回覆 Lqueenie 的帖子

RM 110 --> 是否去到門巿買的價錢呢?
Yes, 門口RM110, 但同jason買飛平d

首頁

尾頁

跳至