親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

我3月尾去釜山加濟洲,但濟洲還未book車=.=\'
請問有無jm試過係濟洲包車,可否提供資料?

:-) :-D :-D :-D

複式洋房

回覆:有無試過係濟洲包車玩?

上年7月去濟州是包車遊,是民宿老闆幫手搵的,民宿老闆懂英語,幫我跟司機溝通好行程,超好!你是住民宿嗎?可否要民宿這邊代安排。之前上網search過但可能我是walk in客,收費不算平!

洋房

回覆:june6so 的帖子

我唔係住民宿,我住巿中心嘅酒店,但因agent俾我嘅係one day tour,我唔想跟佢行程,所以想自己包車。

我想問,你上次去濟洲好玩嗎?係咪搭車唔太方便呢?

伯爵府

啱啱返,book國語司機7人車,17萬一日,朋友上網揾既,經驗豐富又好人

洋房

回覆:tra5212 的帖子

你啱啱回來,嗰邊e家咩天氣?很凍嗎?
濟洲有咩地方你覺得一定要去?
請問可否俾d租車資料我呢?thx^.^

大宅

回覆 june6so 的帖子

你住的民宿可以嗎 ? 請告知詳細資料 ?

大宅

畀面勳章

我12/4返,包車150,000 WON一日,8 HOUR,包司機一餐(我地同司機一齊食),司機識國語,超級好人,會介紹邊D地方好玩,邊D地方影相靚。仲要佢係影相好掂 , 係韓國攝影家學會。仲會教我地擺POST同埋幫我地影相,會再EMAIL返比我地。
我地走既時候好唔捨得佢....返左來一星期已好掛住濟州既環境....天氣...司機....最重要係食呀....諗起都想再去食食食

大宅

回覆:kinki0525 的帖子

可以pm司機資料比我嗎?

大宅

可否pm濟洲包車司機資料給我,謝謝!

大宅

please pm the driver 's contact details, thx

複式洋房

回覆 Sweetykaka 的帖子

我在濟州住的民宿叫TIFFANY...你去GOOGLE搵下,好容易

大宅

好媽媽勳章

冬天去濟州,有乜地方啱小朋友?

侯爵府

畀面勳章

引用:我12/4返,包車150,000 WON一日,8 HOUR,包司

原帖由 kinki0525 於 15-04-21 發表
我12/4返,包車150,000 WON一日,8 HOUR,包司機一餐(我地同司機一齊食),司機識國語,超級好人,會介紹邊D地方好 ...
any good suggestion on restaurants? thx

大宅

畀面勳章

回覆:daisy17772 的帖子

睇見想再食。。
本身我選擇城山個邊食海鮮鍋,但司機話貴,所以帶左我地去呢間係西浦區,海鮮好新鮮,好正。。叫左一個大鍋,連司機5人食。約hk$400左右。燉魚(城山)。。鐵板雞偏辣(新濟州)。。燒黑豬肉(舊濟州)。。濟州總店綠茶蛋糕超好味。。。再去首爾分店食(唔知係咪人流問題,首爾分店冇咁好食)
濟州最最最好既就係司機帶我地去餐廳都有免費coffee飲,我覺得好好飲,食完就飲韓國人真係好鍾意飲coffee。

水晶宮

BK Milk勳章

12月去有咩玩

大宅

可以pm司機資料同行程比我做參考嗎?

別墅

回覆 kinki0525 的帖子

可否pm包車資料?謝謝

大宅

畀面勳章

回覆:shirleysmf 的帖子

已pm你,希望幫到你

大宅

打算7月尾去, 可否pm包車資料給我?

謝謝

別墅

引用:我12/4返,包車150,000+WON一日,8+HOUR,包司

原帖由 kinki0525 於 15-04-21 發表
我12/4返,包車150,000 WON一日,8 HOUR,包司機一餐(我地同司機一齊食),司機識國語,超級好人,會介紹邊D地方好 ...
可否介紹比我呀?我想自由行,又唔識駕車。。:😖😖😖

首頁

尾頁

跳至