自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我9月尾會到俄羅斯莫斯科轉機,有十幾個鐘,念住出去參觀下,想問落機拿埋行李,過埋關,大約要幾耐?聽講俄羅斯入境好嚴,有啲擔心

男爵府

群姐baby 發表於 15-3-27 17:28
我9月尾會到俄羅斯莫斯科轉機,有十幾個鐘,念住出去參觀下,想問落機拿埋行李,過埋關,大約要幾耐?聽講 ...

朋友2月尾3月頭去完, 佢話過關好快, 冇特別點 check 野喎

水晶宮

俄羅斯喺immigration要排長龍,佢等候位置好細,-架機人就企滿哂,過關佢會睇下你又睇下張相,來來回回十次,好似想你驚而露出馬腳甘,落行李都超耐,D人話好多時會俾人偷野,但我嗰次就有第二團既團友鎖都甩咗,但吾知有冇吾見野。

別墅

回覆:HLDMaMa 的帖子

嘩,鎖都比人爆埋...個程序係咪:飛機上填入境卡,之後拿行李,之後比入境卡同passport 過關?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:俄羅斯-莫斯科 旅遊

轉機可以唔拎行李呀?

別墅

回覆:我愛Corina 的帖子

如直掛去英國,轉機就唔洗拿,我都念緊直唔直掛,但怕佢整唔見

子爵府

回覆:俄羅斯-莫斯科 旅遊

坐佢架機場鐡路都好快去到市中心,你預一程2個鐘多,去紅牆、克里無林宮果邊行一圈囉

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

小心扒手,有團友第一日已經在參觀莫斯科地鐵站時被偷了銀包。

首頁

尾頁

跳至