美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我生完BB,4年嚟個肚都係好鬆,有試過運動但冇恆心做。帶收肚腰帶但經常胃痛。啲妊娠紋都跟咗我4年. 就算由145磅減到現在110磅,個肚同紋仍然健在。我好開心一個月前開始行體重管理program, 今日終於見到個肚,腰,背肌開始收緊。真係好好好開心又興奮。

大宅

引用:我生完BB,4年嚟個肚都係好鬆,有試過運動

原帖由 TeriAnla 於 15-04-05 發表
我生完BB,4年嚟個肚都係好鬆,有試過運動但冇恆心做。帶收肚腰帶但經常胃痛。啲妊娠紋都跟咗我4年. 就算由 ...
你join左 course?

複式洋房

回覆:好開心個肚收緊咗!

Join左咩?

大宅

留毛

男爵府

育兒性格勳章

我生完BB,4年嚟個肚都係好鬆,有試過運動但冇恆心做。帶收肚腰帶但經常胃痛。啲妊娠紋都跟咗我4年. 就算由 ...
我都想知

大宅

我用TR90,係行90日嘅program.現在去到第35日。我以前都試過好多方法,纖體公司,M6, RF, 代餐,但都好辛苦或者好痛。我都試過減到95磅但個人好乾,精神好差。今次試呢個program, 除咗令我每日都養成做運動嘅習慣外,仲係空肚時食生果和好多菜。完全冇減過食量。我見到自己磅數都係一兩磅上落,但影張相對比35日前,原來發現分別係肚,背,pat pat位firm咗,平滑咗。真係好開心好想同人分享。

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

引用:我用TR90,係行90日嘅program.現在去到第35

我用TR90,係行90日嘅program.現在去到第35日。我以前都試過好多方法,纖體公司,M6, RF, 代餐,但都好辛苦 ...
即係咩產品?

大宅

回覆:minna-no 的帖子

我只係好開心想分享。或者我pm share info俾你吖。

侯爵府

即係new skin 的傅銷產品, 要萬幾蚊喎, 咁貴!

大宅

回覆:ritalau012 的帖子

係直銷牌子。對於我嚟講,可以負擔。我嘅諗法係令願要健康多過買個名牌袋。我以前去啲美容院做機比呢個program更貴,不過做機好痛,食代餐都經常好肚餓,而且冇試過會firm, 只係會輕。好難得一個program同幾個朋友一起減,大家互相支持。達標仲有買一送一優惠。只係希望分享一下。

大宅

引用:即係new+skin+的傅銷產品,+要萬幾蚊喎,+咁

原帖由 ritalau012 於 15-04-05 發表
即係new skin 的傅銷產品, 要萬幾蚊喎, 咁貴!
賣廣告

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

引用:係直銷牌子。對於我嚟講,可以負擔。我嘅諗

係直銷牌子。對於我嚟講,可以負擔。我嘅諗法係令願要健康多過買個名牌袋。我以前去啲美容院做機比呢個prog ...
要幾$?

大宅

有無咩實質例子?

大宅

回覆:minna-no 的帖子

我PM你吖。

大宅

引用:有無咩實質例子?

原帖由 yee825 於 15-04-06 發表
有無咩實質例子?
唔好意思。我想分享我食完呢個supplements後啲肉實咗firm咗,見到自己改善咗, 所以好開心。我以前試過瘦但啲肉都係dun dun下。

子爵府

又唻

伯爵府

2024年龍年勳章

大宅

Hello Bye Bye. 如果你唔係真心替我高興,就無需那麼落力留言。唔係個個分享自己嘅嘢都係有目的。我一向都好被動,好少分享自己嘅嘢,意見,就係經常怕人如何看我,批評我。不過我正努力改變。正如我係基督徒,我都好怕同人講,驚人地話我每次都係想叫人入教。不過我以後都會努力,我認為好嘅嘢,我係唔會再怕跟人分享。謝謝你。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:TeriAnla 的帖子

nuskin

洋房

可以pm我吗

首頁

尾頁

跳至