自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 許c9 於 15-04-24 發表我奶奶

原帖由 quarterday 於 15-04-24 發表
同定老公講,叫佢一齊上有關人奶嘅講座,洗定腦先。如果比99洗咗先就冇人幫你。話比老公知唔想99咁辛苦,唔 ...
我99插手都係得把口既姐,唔會上黎我屋企,c6都好小理我同99既野,我而家陀緊,99叫c6唔好比我食乜食物,c6都係答99佢管唔到我!
可能我99都係餵全奶粉,所以覺得奶粉好呱,但我自已係食人奶大,所以都好想比自已bb全人奶,99仲同我講食人奶bb會唔夠食,唔夠食就會喊,我咪答佢:bb唔係喊就笑嫁啦,唔通你想佢同你傾計呀?喊咪比佢啜下囉,啜得多自然多奶!
可能佢知我抗拒,之後都冇再講d乜

大宅

佢當正自已係醫生

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

引用:我生完都俾人咁話過,最後我堅持到今日阿仔

原帖由 貧窮媽媽 於 15-04-24 發表
我生完都俾人咁話過,最後我堅持到今日阿仔都兩歲

子爵府

引用:Quote:原帖由 quarterday 於 15-04-24 發表

原帖由 許c9 於 15-04-25 發表
我99插手都係得把口既姐,唔會上黎我屋企,c6都好小理我同99既野,我而家陀緊,99叫c6唔好比我食乜食物,c6 ...
咁你99好醒目起碼唔會激你。

大宅

引用:Quote:原帖由+momoakira+於+15-04-24+發表

咪就係,仲要人哋新抱佢唔識嘅。去邊度生,點樣生都講,又話開刀好,收都收貴好多…貴就好咩?我個產科(我 ...
請問你個婦產科叫咩名?咁有醫德既醫生我都想去睇

B B快啲返黎我身邊啦

伯爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 許c9 於 15-04-25 發表我99插

原帖由 quarterday 於 15-04-25 發表
咁你99好醒目起碼唔會激你。
呢d都係經過磨合得出黎既成果,以前乜都管嫁,不過佢都真係好過好多99既

子爵府

回覆:關於餵人奶聽完嬲嬲哋

上一代好多人都唔用腦,下次再有邊個講奶粉好營養,我一定會爆佢一句,“我未聽過罐頭野會有營養得過新鮮野囉”

公爵府

古時冇奶粉,皇帝食人地呀媽,乳娘d奶,個個皇帝都係咁食。何況食自己個媽,有咩問題。

子爵府

引用:上一代好多人都唔用腦,下次再有邊個講奶粉

原帖由 chan_chi_mun 於 15-04-25 發表
上一代好多人都唔用腦,下次再有邊個講奶粉好營養,我一定會爆佢一句,“我未聽過罐頭野會有營養得過新鮮野 ...
論點精闢,幾時都係新鮮好

子爵府

我99都係咁。初初餵奶時谷奶,谷左幾個鍾,99話啲奶谷左幾個鐘,會宿架,要擠哂出泥倒左佢。後來佢聽人講話6個月之後啲奶就會冇營養。我冇理佢,佢就將我辛辛苦苦手擠既幾十包冰奶掉哂。逼我餵奶粉。。自此。我就好討厭99。

水晶宮

老一輩真係好多都唔支持餵母乳!

侯爵府

BK Milk勳章

引用:我99都係咁。初初餵奶時谷奶,谷左幾個鍾,

原帖由 小小葉 於 15-04-25 發表
我99都係咁。初初餵奶時谷奶,谷左幾個鍾,99話啲奶谷左幾個鐘,會宿架,要擠哂出泥倒左佢。後來佢聽人講話 ...

慘呀

子爵府

引用:我99都係咁。初初餵奶時谷奶,谷左幾個鍾,

原帖由 小小葉 於 15-04-25 發表
我99都係咁。初初餵奶時谷奶,谷左幾個鍾,99話啲奶谷左幾個鐘,會宿架,要擠哂出泥倒左佢。後來佢聽人講話 ...
聽到都好嬲

伯爵府

引用:我入咗院,今日聽到鄰床d3姑6婆講電話,佢

我入咗院,今日聽到鄰床d3姑6婆講電話,佢講得大聲咋,我冇偷聽,佢話:你個新抱响邊度生?…重點嚟啦:“ ...
有咩奶比得上人奶咁天然咁健康呢?

首頁

尾頁

跳至