親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

大人788 抵嗎?我見有Jm 玩完Harry potter 嘔,自己小朋友不大(7歲)可以不玩Harry potter !

複式洋房

回覆:Domimi 的帖子

多多分享,等我研究吓先

男爵府

引用:大人788 抵嗎?我見有Jm 玩完Harry potter

原帖由 Domimi 於 15-04-30 發表
大人788 抵嗎?我見有Jm 玩完Harry potter 嘔,自己小朋友不大(7歲)可以不玩Harry potter !

...
EGL 賣平D,10000¥,你可以比較下,都有one day 鐵路pass, 之前開post 問過,JM 們覺得唔抵,我都仲考慮當中。

這是不可能的,其實"凡事都能"...................

伯爵府

回覆:usj + Harry Potter 確認卷+jr 1day pass

確認卷supose免費。。。

複式洋房

你幾時去呀?EGL7月份未有HP票買,佢地答唔到何時有得買!

別墅

回覆:大妹姐 的帖子

我七月頭去呀!我再看看egl先

男爵府

引用:你幾時去呀?EGL7月份未有HP票買,佢地答唔

原帖由 大妹姐 於 15-04-30 發表
你幾時去呀?EGL7月份未有HP票買,佢地答唔到何時有得買!
係咪fast pass express 5?

男爵府

引用:大人788 抵嗎?我見有Jm 玩完Harry potter

...
冇包 express pass,去到要排隊,平時都要排1-2hrs,去官網買有入場卷+express psss 5 都係hk $810,跟教學做好易上手

擔心可以食定暈浪丸或者玩嗰時合埋眼

伯爵府

回覆 unasze 的帖子

我見好人都係喺ExL買入場券, 之後再喺官網買express psss 其實係咪同喺官網一次過買一樣

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:大人788+抵嗎?我見有Jm+玩完Harry+potter+

...
另外一個post,有jm post 出黎,貴少少,跟大阪周遊卡2天

伯爵府

你買這個套票等於用百幾元買張其實可以唔洗錢即場取的HARRY PORTER入園證.而且那個JR PASS又未必用得好盡(正價2200YEN,一日唔易搭到這麼多車費),所以千祈唔好買,一買就差不多貴了二百元.

大宅

回覆:usj + Harry Potter 確認卷+jr 1day pass

係咪旅行社package唔包express? 如果自己上官網訂express就可以入埋Harry potter?
我既理解有無錯?

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:係咪旅行社package唔包express?+如果自己上

原帖由 yayaya123 於 15-05-10 發表
係咪旅行社package唔包express? 如果自己上官網訂express就可以入埋Harry potter?
我既理解有無錯?:crying ...
係咪旅行社package唔包express? 《~旅行社係入場券+哈利波特入園卷,玩禁忌之旅一樣要排隊

如果自己上官網訂express就可以入埋Harry potter?《~~係,訂express 5/7就已經包埋入園同一個禁忌之旅既遊戲(係快證5/7其中一個遊戲)

大宅

引用:Quote:原帖由+yayaya123+於+15-05-10+發表

原帖由 jessica0768 於 15-05-10 發表
係咪旅行社package唔包express? 《~旅行社係入場券+哈利波特入園卷,玩禁忌之旅一樣要排隊

如果自己上官 ...
唔該你呀
早一星期上官網訂會唔會趕唔切?

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+jessica0768+於+15-05-10+發

原帖由 yayaya123 於 15-05-10 發表
唔該你呀
早一星期上官網訂會唔會趕唔切?
你幾時去?

大宅

引用:Quote:原帖由+yayaya123+於+15-05-10+發表

原帖由 jessica0768 於 15-05-10 發表
你幾時去?
6月10號左右,不過我依家考緊試,未有時間研究點買飛住,所以想月尾先買

首頁

尾頁

跳至