潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

其實你地買呢2款鞋個碼係咪一樣啊?
本身想買pump fury, 但今日走去試對fury lite....又幾靚啊...心大心細......
但如買pump fury 就應該要上網訂, 個碼可唔可以跟fury lite個碼去訂呢?

Thxthx

大宅

引用:其實你地買呢2款鞋個碼係咪一樣啊?本身想買

原帖由 Ho_BB 於 15-05-12 發表
其實你地買呢2款鞋個碼係咪一樣啊?
本身想買pump fury, 但今日走去試對fury lite....又幾靚啊...心大心細.. ...
應該pump fury要大小小。 我著開pump fury24cm 。但去試 pump lite 24cm 好鬆。
最好試左先上網訂

子爵府

回覆 vsovivi 的帖子

請問可在哪個website買?

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

回覆 vsovivi 的帖子

咁你對fury lite係幾多號啊?

大宅

回覆:carlychoy 的帖子

我都係找代購,或在reebok shop 買

大宅

回覆:Ho_BB 的帖子

我都未試到。到到都無

男爵府

我冇PUMPFURY但買咗FURYLITE, FURYLITE好足碼, 我SIZE 23.5, 有好多鞋我都會買24, 但著FURYLITE可以23.5, 好FIT唔窄

大宅

回覆:問: 有pump fury AND fury lite 既 jm

Pump fury 24cm

Fury lite試22.5都得

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Ho_BB 的帖子

pump fury好多都係男裝版,咁個size會有啲出入,furylite就女裝嚟嘅,但我正常著24.5cm, 呢兩對都係買25cm, 因為兩對都買大啲for 虎口位

大宅

回覆:問: 有pump fury AND fury lite 既 jm

Hk reebok 門市會五會有fury lite?

首頁

尾頁

跳至