派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

終於有時間分享兩個仔仔嘅麵包超人生日會

今年仔仔們話想要麵包超人的生日會,所以我就準備左同麵包超人有關嘅野,由準備到搞都花左好多心機時間,但一對仔仔咁開心都係值得嘅👍 另外都要再一次多謝咁多位jm的資料和介紹

首先由搵場地開始,搵左好多間,好多都full左,好在最後經朋友介紹搵到一間有位,
gaxxxxfxx(bk好似唔比開名)近觀塘mtr,最重要感覺好乾淨,上一場完左,佢地清完場whatsapp我可上去,去到有陣消毒藥水味,應該全場消毒過,所以都好放心比小朋友玩,有小滑梯波波池,有車仔,有得玩沙(小朋友最鐘意)

之後搵蛋糕,原先揀左一間傾左好耐,傾傾下好似無乜回覆,之後又上bk做功課,見到一間都幾多jm讚嘅試下,
轉左 Drxxm Cakx 好好彩佢地一直同我溝通得好好,又有多款麵包超人蛋糕啱晒我兩個仔心意,最重要味道真心好味, 個個朋友都話好好食,個餅底好味脆脆又唔會太甜,大讚呀👍,一直都聽聞糖皮蛋糕唔好食,但個樣又好吸引就試下,點知又ok喎!食完仲有車仔玩(不過真心覺得好難洗,刷左好耐先清晒d糖膠)

最後當然唔少得Chixdhxxd Paxty 的佈置,真係要讚下party姐姐同攝影師哥哥喇!
已經係第2年搵佢地所以好放心交比佢地設計,就返麵包超人主題,佢地特別幫我設計左一個靚靚banner,我小朋友party唔係好大型所以佈置我只要求簡單一點,但都好靚小朋友好鐘意呀!而且今年仲加埋面部彩繪,
Party當日見個個小朋友彩繪得咁靚,連d爸爸媽媽都畫埋一份丫

大宅

回覆:仔仔嘅麵包超人主題生日會

哩個蛋糕真係又靚又好味,不過蛋糕上嘅車仔真係好難清潔

大宅

個場唔算好多野玩,不過感覺好乾淨!同埋有滑梯波波池,有得玩沙,有車仔小朋友已經好開心

別墅

你搞個生日會好有心思呀,咁你d食物點安排呀?我上年訂左drexxcaxx好好食,今年再訂佢 哈哈哈

複式洋房

我都係搵chixxhxxd paxty 架 佢地真係做得好好~

大宅

回覆:Tabasco-vic 的帖子

食物整左d簡單嘅,再買d pizza 壽司咁!drxxxcaxx真係呀,仲要唔貴呀!下年都要訂佢

大宅

引用:我都係搵chixxhxxd+paxty+架+佢地真係做得

原帖由 annwong214 於 15-05-19 發表
我都係搵chixxhxxd paxty 架 佢地真係做得好好~
係呀,我搵左佢地兩年la,姐姐哥哥,我兩個仔指定要搵返佢地呀

大宅

引用:我都係搵chixxhxxd+paxty+架+佢地真係做得

原帖由 annwong214 於 15-05-19 發表
最正係姐姐扭波波好叻,滿足晒每個小朋友
有佢地應酬小朋友,我地大人可以hea下傾下計

大宅

回覆:JYYma 的帖子

想問下你呢個麵包超人蛋糕幾錢同幾磅?你地食個蛋糕時有冇連個糖皮一齊食?因為我家長老個個一見個糖皮就話左唔好食先我未訂過又唔知個蛋糕好唔好食

你好有心機,整到好靚呀!

大宅

引用:想問下你呢個麵包超人蛋糕幾錢同幾磅?你地

原帖由 小邪貓 於 15-05-20 發表
想問下你呢個麵包超人蛋糕幾錢同幾磅?你地食個蛋糕時有冇連個糖皮一齊食?因為我家長老個個一見個糖皮就話 ...
我哩個$680/3磅,我都聽好多人話糖皮唔好食呀,初初都唔敢買糖皮,但見bk都有唔小jm話哩間好味就試下!我自己試左一啖皮都可以嘅,我自己就覺得質感有小小怪怪咁!有朋友連皮連蛋糕食話好味呀!裡面蛋糕就真係好好味(我揀什果蛋糕)

大宅

引用:終於有時間分享兩個仔仔嘅麵包超人生日會今

原帖由 JYYma 於 15-05-19 發表

今年仔仔們話想要麵包超人的生日會,所以我就準備左同麵包超人有 ...
請問場地可否透露多幾個英文字?太少clue估唔到。thanks!

大宅

引用:Quote:原帖由+JYYma+於+15-05-19+發表終於

原帖由 amyzzzzzz 於 15-05-27 發表
請問場地可否透露多幾個英文字?太少clue估唔到。thanks!
Gatherfux

大宅

引用:Quote:原帖由+JYYma+於+15-05-19+發表終於

原帖由 amyzzzzzz 於 15-05-27 發表
GaxxxxFxn

大宅

回覆:JYYma 的帖子

Thanks

別墅

複式洋房

引用:終於有時間分享兩個仔仔嘅麵包超人生日會今

今年仔仔們話想要麵包超人的生日會,所以我就準備左同麵包超人有 ...
請問蛋糕係邊度訂呀

大宅

回覆:區太太 的帖子

DreamcakX

複式洋房

引用:哩個蛋糕真係又靚又好味,不過蛋糕上嘅車仔

哩個蛋糕真係又靚又好味,不過蛋糕上嘅車仔真係好難清潔
請問有無整蛋糕點度既聯絡電話比我呀?fb無回應,謝謝

大宅

引用:Quote:原帖由+JYYma+於+15-05-19+發表哩個

原帖由 區太太 於 15-08-19 發表
請問有無整蛋糕點度既聯絡電話比我呀?fb無回應,謝謝
http://www.dreamcake.com.hk/contact-us.asp

你上佢網頁訂丫,我果時喺網頁訂完之後有人打比我聯絡確認資料同訂單架

男爵府

育兒性格勳章

首頁

尾頁

跳至