美容扮靚

跳至

首頁
23456...7

尾頁

別墅

回覆:有冇朋友係美孚i-dance跳舞?

請問可以比葵芳I-dance D資料我嗎?

大宅

回覆:icely526 的帖子

葵芳唔係idance. 我係美孚。葵芳就去另一間細studio.

伯爵府

回覆:有冇朋友係美孚i-dance跳舞

其實我想知idance一班幾人?又,我聽到有人講,係大嗰d studio,要成日請阿sir食飯否則無朋友

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

大宅

回覆:珠豬媽 的帖子

Idance晚上堂都多人,幾十人。idance都係同葵芳一樣,上堂之前book. 唔去要cancel.啲堂都係任上。我唔識啲導師。

水晶宮

引用:其實我想知idance一班幾人?又,我聽到有人

原帖由 珠豬媽 於 15-09-05 發表
其實我想知idance一班幾人?又,我聽到有人講,係大嗰d studio,要成日請阿sir食飯否則無朋友

...
我去過TST試過一次。
好多人,我諗有40人。

d 人好似同個老師好。close

水晶宮

引用:其實我想知idance一班幾人?又,我聽到有人

原帖由 珠豬媽 於 15-09-05 發表

...
下,我地冇架啵,人地其他班唔知喇, 食飯/bday party 呢d 係d同學之間埋堆嘢黎既啫

我地係 miss 生日,先同佢食飯咋
跳左幾年,大家好似朋友咁過時過節食下飯咋

伯爵府

引用:Idance晚上堂都多人,幾十人。idance都係同

原帖由 TeriAnla 於 15-09-05 發表
Idance晚上堂都多人,幾十人。idance都係同葵芳一樣,上堂之前book. 唔去要cancel.啲堂都係任上。我唔識啲 ...
其實應該好多都係自由book, 咁好呀有彈性,唔方便時又可以唔玩

伯爵府

引用:Quote:原帖由 珠豬媽 於 15-09-05 發表其實

原帖由 thunder_bunny 於 15-09-05 發表
下,我地冇架啵,人地其他班唔知喇, 食飯/bday party 呢d 係d同學之間埋堆嘢黎既啫
做運動都要埋堆 不過又真係有d阿sir好受歡迎一落堂就有湯飲

水晶宮

引用:Quote:原帖由+thunder_bunny+於+15-09-05+

原帖由 珠豬媽 於 15-09-06 發表
做運動都要埋堆 不過又真係有d阿sir好受歡迎一落堂就有湯飲

...
姚嘉嘉上次咪比狗仔影到啦 仲上埋封面添

女人多既地方就多事非!呢個定律唔會改變

好彩跳開班同學nice,冇咁多嘢

琴曰完成左 UKA dance assessment, 其實都好緊張架,不過一齊玩下啦

水晶宮

引用:Quote:原帖由+TeriAnla+於+15-09-05+發表Id

其實應該好多都係自由book, 咁好呀有彈性,唔方便時又可以唔玩
上堂8小時前 打去cancel 就得

好多時 walk in 都有位既

member 可以online book 堂,方便好多喇

我見groupon 有團購呀,不過唔知完左未

伯爵府

引用:Quote:原帖由 珠豬媽 於 15-09-06 發表做運

原帖由 thunder_bunny 於 15-09-06 發表
姚嘉嘉上次咪比狗仔影到啦 仲上埋封面添

女人多既地方就多事非!呢個定律唔會改變
俾個叻叻你

我都覺得腳好緊要,一齊有同一目標,又俾心機嘅同學,會令你跳得好開心

我依家個到其實無呢d嘅,哈哈

係呢你跳咩架,有無買跳樓鞋同衫

伯爵府

引用:Quote:原帖由 珠豬媽 於 15-09-06 發表其實

原帖由 thunder_bunny 於 15-09-06 發表
上堂8小時前 打去cancel 就得

好多時 walk in 都有位既
其實團購好似都多呢d,有時都會心動想去玩下,不過我有三個女要睇,只可以係屋企附近玩

水晶宮

引用:Quote:原帖由+thunder_bunny+於+15-09-06+

俾個叻叻你

我都覺得腳好緊要,一齊有同一目標,又俾心機嘅同學,會令你跳得好開心
玩下架咋,唔係formal, 冇話 pass or fail 都有個評審喺到睇住你跳一邊寫寫寫,好驚 😂
不過miss 同我地一齊,好似平時上堂咁,比$ 報名,又有張 cert 咁囉

Miss 有funky & Zumba, 2樣都有上,睇自己邊晚得閒啦

波鞋tee運動褲咋,冇特登去買跳舞鞋,miss 成日話唔好晒錢

其實我想搵 Zumba 褲,shake 起黎型d

大宅

回覆 珠豬媽 的帖子

Can you PM the information to me? Thank you!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 珠豬媽 於 15-09-06 發表俾個

玩下架咋,唔係formal, 冇話 pass or fail 都有個評審喺到睇住你跳一邊寫寫寫,好驚 😂
不 ...
Zumba d衫係幾靚 但係official website買運費唔平,但搞笑在,佢地有倉係香港嘅 無買左d瑩光褲頂住先

伯爵府

引用:Quote:原帖由 珠豬媽 於 15-09-06 發表俾個

不 ...
咁你係咪可以做miss了 我有d舞女朋友去考zumba,但無教,為興趣喎

伯爵府

2018復活節勳章

回覆 珠豬媽 的帖子

Pls pm 我

水晶宮

引用:Quote:原帖由+thunder_bunny+於+15-09-06+

咁你係咪可以做miss了 我有d舞女朋友去考zumba,但無教,為興趣喎

...
跟住 miss 就識跳

複式洋房

回覆 珠豬媽 的帖子

可以給我資料嗎??謝謝

伯爵府

引用:idance太貴了,我去試過堂但我麻麻地賓賓阿

原帖由 珠豬媽 於 15-07-22 發表
idance太貴了,我去試過堂但我麻麻地賓賓阿sir (好受歡迎架)
我自己以家跳緊葵芳,買10堂先$85/堂,人少,導師 ...
可以pm資料給我嗎?

首頁
23456...7

尾頁

跳至