在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

返開5日工,如果轉工返5.5日長短週,又吾係好想。比你們會點選。

公爵府

回覆:皓媽 的帖子

咁綜合其他條件囉,唔想去就睇過其他

象牙宮

皓媽 發表於 15-6-13 20:42
返開5日工,如果轉工返5.5日長短週,又吾係好想。比你們會點選。

視其它 package... 看整體.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

回覆:5日半長短週

咁如果冇其他選擇嘅話咪做住先,一邊做再一邊搵。

大宅

如果一定唔駛OT+hea工+份工有趣....或我等錢駛,我會試下。

返開5日,你會覺得5日半好痛苦

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有得選擇, 都會五日...
不過都真係會睇下人工+工作會否好忙

大宅

真係未知好吾好做,但係年過四十,机會吾及以前多,非常普通package無咩員工福利。hea住揾左個零月,都keep住有工見,但成日比人壓價,壓價我立即reject la.

伯爵府

唔會做

翡翠宮

如果5.5day嘅人工高福利好都可以試下嘅

首頁

尾頁

跳至