跳至

首頁

尾頁

大宅

我個仔蛀大牙,我想帶佢去檢查下,請問有無邊間較細心又唔貴,因佢只得四歲,未有牙科保健

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我個仔蛀大牙,我想帶佢去檢查下,請問有無

原帖由 kayanpon 於 15-06-23 發表
我個仔蛀大牙,我想帶佢去檢查下,請問有無邊間較細心又唔貴,因佢只得四歲,未有牙科保健

...
雞地無限行到尾

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我個仔蛀大牙,我想帶佢去檢查下,請問有無

原帖由 kayanpon 於 15-06-23 發表

...
24789838,齒盈科

大宅

回覆:元朗牙醫

我小朋友去梁東華剝牙及杜牙根,設備齊,專業及細心,有醫德我黎緊剝牙都搵佢

別墅

回覆:beebee1234 的帖子

請問地址係邊度,同埋剝智慧牙知道要幾錢嗎

大宅

引用:請問地址係邊度,同埋剝智慧牙知道要幾錢嗎

原帖由 NaNa@ 於 15-06-28 發表
請問地址係邊度,同埋剝智慧牙知道要幾錢嗎
你上網查下電話打去問價,因為要開刀都唔同收費:) 地址在元朗大馬路,恒香對面的商業大廈

別墅

好的謝謝

複式洋房

我都係搵梁東華㗎,呢個醫生超好!有耐性又細心,話說我係超級驚睇牙醫嘅人,有隻智慧牙要剝,我拖左好耐都唔敢去,結果蛀哂無得閃啦,去到一瞓上床我已經成個人震哂,驚到流眼淚,呢個醫生好好,不停安慰我叫我唔使驚,剝時明明唔痛既但我因為驚得滯都嗌痛丫痛丫,梁醫生都好有耐性比我知道其實唔痛,結果真係唔痛咁剝咗隻牙,仲好快手

我係因為試過係第2間剝牙,個醫生唔信我仲痛,唔肯再幫我打多啲麻醉,結果我痛到癲左咁夾硬比佢剝左隻牙,仲流血流左成日,果次之後我就超驚睇牙醫,但梁東華醫生真係好好!
剝牙唔痛,又快手,好快止埋血,麻醉過後都無咩點痛

大宅

引用:我都係搵梁東華㗎,呢個醫生超好!有耐性又

原帖由 DebbyLee1689 於 15-07-26 發表
我都係搵梁東華㗎,呢個醫生超好!有耐性又細心,話說我係超級驚睇牙醫嘅人,有隻智慧牙要剝,我拖左好耐都 ...
請問剝左幾錢

男爵府

開心吸收勳章

原帖由 DebbyLee1689 於 15-07-26 發表
我都係搵梁東華㗎,呢個醫生超好!有耐性又細心,話說我係超級驚睇牙醫嘅人,有隻智慧牙要剝,我拖左好耐都 ...
我都想知幾錢,情況同你一樣,無得避

子爵府

Good Suggestion

別墅

回覆:DebbyLee1689 的帖子

拔智慧嚙幾錢?

大宅

引用:Quote:原帖由 DebbyLee1689 於 15-07-26 發

原帖由 meichan12001 於 15-08-29 發表
我都想知幾錢,情況同你一樣,無得避
你們要注意診所環有其他牙醫掛号時一定要問清楚

大宅

我仔三歲已經要補牙,補左3-4次,有需要可以pm

子爵府

引用:我仔三歲已經要補牙,補左3-4次,有需要可

原帖由 maggiekeung527 於 15-08-30 發表
我仔三歲已經要補牙,補左3-4次,有需要可以pm
補牙幾多錢?

大宅

$280/隻

子爵府

引用:$280/隻

原帖由 maggiekeung527 於 15-08-31 發表
$280/隻
Thanks

大宅

梁東華醫生cool 牙OK? 有無SIS試過呢?

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

強烈推介廖家豪牙醫 , 我前幾日去剝智慧牙, 要開刀但之後都冇腫冇痛, 一粒止痛葯都唔洗食, 我估係佢手勢好, 同埋佢真係我睇過最nice 最好人既牙醫, 知你驚會安慰你, 同你講嘢令你分心咁 佢個度兩位姑娘都勁好人, 剝完2日都有打來跟進我傷口點

子爵府

引用:強烈推介廖家豪牙醫 , 我前幾日去剝智慧牙,

原帖由 wing514 於 15-09-06 發表
強烈推介廖家豪牙醫 , 我前幾日去剝智慧牙, 要開刀但之後都冇腫冇痛, 一粒止痛葯都唔洗食, 我估係佢手勢好, ...
好勁呀

首頁

尾頁

跳至