自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 ice_seiya 的帖子

咁樣拉埋d長老更加唔公平啦...而家d新抱做咩都唔會同亞爺亞麻,姑姐,亞叔亞伯講架喎,返而d新抱咩都只同外家人傾,我諗同佢外婆,亞姨,舅父果d一定知道全件事真相,又可能外家迫佢比錢養家呢.

<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 LedTV 的帖子

咁我又係幫男人講野,男人厚多士就會死於非命架,好似8兩金咁,會唔會帶個仔去做童星呀?好似柏林仔,咪又係亞媽帶出帶入去拍野,不過咁多童星,又係咁細就比亞媽出賣,佢以後條路都幾慘.
<br><br>

水晶宮

唉,而家d新抱教仔女,會唔會公告天下,佢將會點做,有d野會做,點可能講比家人知呀.
個女拍廣告d錢都唔想比家人知有幾多啦,何況影寫真,老板比咩條件佢,唔通佢會講比屋企人知咩,呢d野唔講得架,佢亞媽只聽老板講利益果部份,什至仲有再板,即係食住條水上,越多變態佬買,就係咁分紅...

咁大利益,家人只知佢種左棵搖錢樹出來咋,有咩可能阻止到呀,阻人發達就等於殺人父母哇.
<br><br>

水晶宮

而家咪就係出左個為錢出賣女架亞媽low.

<br><br>

首頁

尾頁

跳至