自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:MsBusy 發表於 15-7-28 21:32 係,不

原帖由 DoReMi媽媽 於 15-07-28 發表
哩度好多人覺得因為政見不同而起人底係冇問題喎! double standard!
宜家係bk講嘢都要慎言,唔啱咀型,會被人圍插,死冇全屍

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+卓遙+於+15-07-31+發表會不會

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mickeyeva 發表於 15-7-31 14:01
都係ga, 所以我搭啱咀型的, 不過有啲唔啱咀型又用咗分身的, 我避唔到。

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+DoReMi媽媽+於+15-07-28+發表

原帖由 mickeyeva 於 15-07-31 發表
果班人自己因為政見問題起人底,反話返人地覺得起底無問題都有。。明明就係佢地班人走去起底,宜家置身事外

侯爵府

引用:Quote:原帖由+maggie_devilkin+於+15-07-31

原帖由 tc001039 於 15-07-31 發表
我都係呢2日先知道,原來唔係得我一個睇到班人的所作所為,呢2日好多jm都指出時政果10幾個人盲撐政府,不停 ...
不嬲都覺!有啲\"芝心\"會員,妳以為佢係中立,點知插得妳仲甘!

anixon    發表於 15-8-10 09:46

禁止訪問

引用:呢度咩人多?+C9+家長多..咁佢地立場,+就係

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:御前侍衛連呢個post都要護駕勤力過中聯辦騙

原帖由 aliensss2008 於 15-07-31 發表
御前侍衛連呢個post都要護駕
勤力過中聯辦騙案
緊係拉 搵食艱難 做埋咁多。。
試問有幾多個可以做到~收買不起的
一雙明目 一份良知 幾根傲骨。。

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

禁止訪問

引用:一場非法佔領,甚至是再之前的粗口女老師真

禁止訪問

子爵府

BK 之前係一班志同道合既人, 喜歡講吓笑, 傾吓計. 輕輕鬆鬆, 而家好多小圈子, 你一開題唔啱聽就一班人走出黎圍你. 佢地有哂既定立場. 同佢地討論等於對牛彈琴, 再唔係話你係黃C........ etc.......

反政府既係一定係政棍? 政府做乜都啱, 最慘佢好長時間在 BK 打薹, 真係日以計夜無處不在. 點同佢講, 真係有理說不清.

大宅

回覆:以前有個會員。。。

我好掛住Ough啲笑料

男爵府

kkvicky 發表於 15-7-31 14:36
不嬲都覺!有啲\"芝心\"會員,妳以為佢係中立,點知插得妳仲甘!

...
我又見到芝心啦

禁止訪問

子爵府

引用:呢度咩人多?+C9+家長多..咁佢地立場,+就係

原帖由 cmw1010 於 15-07-31 發表
呢度咩人多? C9 家長多..
咁佢地立場, 就係要stable, 要聽話, 當有counter argument 佢地覺得唔聽話.
你有 ...
終於明白為何被叫「C9」通常都唔係好事

首頁

尾頁

跳至