自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

不嬲用開,前幾日先dI歌,點知今日冇哂歌,得番已dl既歌 ,係app store唔見有,下左架?好難先揾到免費又可離線聽歌apps咋

子爵府

引用:不嬲用開,前幾日先dI歌,點知今日冇哂歌,

原帖由 SUMMER581 於 15-08-09 發表
不嬲用開,前幾日先dI歌,點知今日冇哂歌,得番已dl既歌 ,係app store唔見有,下左架?好難先揾到免費又可 ...
我都用緊,岩岩收到通知

男爵府

回覆:手機音樂電台冇左?

我都用緊,又係DL唔到歌呀!

侯爵府

引用:不嬲用開,前幾日先dI歌,點知今日冇哂歌,

原帖由 SUMMER581 於 15-08-09 發表
不嬲用開,前幾日先dI歌,點知今日冇哂歌,得番已dl既歌 ,係app store唔見有,下左架?好難先揾到免費又可 ...
oh no! 我都用開呢個apps, 仲有咩apps iPhone 可以用到?

複式洋房

我都想知iphone點聽歌

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我今日先dl 完歌wo啱啱再試真係吾得

大宅

引用:Quote:原帖由+SUMMER581+於+15-08-09+發表

原帖由 愛美的媽媽 於 15-08-09 發表
我都用緊,岩岩收到通知
㢢啦,咁之前DL左的歌還可以聴到嗎?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

TzeChingMaTa 發表於 15-8-9 23:35
㢢啦,咁之前DL左的歌還可以聴到嗎?
聽到, 不過dl 吾到歌

大宅

真係dl唔到歌啊

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我換左機後就冇左,依家用大陸天天

大宅

引用:我換左機後就冇左,依家用大陸天天 +

原帖由 coffeejoeybb 於 15-08-09 發表
我換左機後就冇左,依家用大陸天天
好用冇?
多歌嗎?

雲母殿

有冇jm 用梗 joox , 好用嗎

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

下,今天仲download埂

大宅

真係Search歌都冇反應了
咁IPhone有咩App可以DL聽歌?

侯爵府

請介紹新apps

複式洋房

回覆:yanyan-mummy 的帖子

好用,歌夠新夠快,而且有唔同形式活動比你參加,例如share一首歌,就送多一日vip。我之前7月40號前share送多一年以家有400幾日用,重點係我係買百幾蚊3個月個個,以家即係百幾蚊用一年有多

複式洋房

引用:我好用,歌夠新夠快,而且有唔同形式活動比

原帖由 LadyLuffy 於 15-08-09 發表

好用,歌夠新夠快,而且有唔同形式活動比你參加,例如share一首歌,就送多一日vip。我之前7月40 ...
係7月30號前

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

啱啱試左,真係DL唔到歌喎,search完冇反應

男爵府

2018復活節勳章

下,e個app好好用,點解會咁!
有冇其他app可以代替?

雲母殿

引用:我好用,歌夠新夠快,而且有唔同形式活動比

原帖由 LadyLuffy 於 15-08-09 發表

好用,歌夠新夠快,而且有唔同形式活動比你參加,例如share一首歌,就送多一日vip。我之前7月40 ...
而家好似free吾知幾耐,不過有限期咁我又吾想

首頁

尾頁

跳至